LUKSUZ

Televizor kao umjetničko djelo

Dolazi s novim poklopcima za zvučnike od drveta i aluminija, koji savršeno odgovaraju ekranu širine 2,15 metara

Ovaj najsavremeniji televizor dostupan je u prodavnicama od 15. maja - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Z. K.

20.5.2023

Bang & Olufsen lansira novi dodatak svom Beovision Harmony asortimanu: zapanjujuće Beovision Harmony 97?

Kućno kino

izdanje koje podiže kino iskustvo na novi nivo... S ovim novim modelom kupci mogu da uživaju u još impresivnijem iskustvu gledanja, doživljavajući svaki detalj na velikom ekranu.

Beovision Harmony 97? je više od običnog televizora s velikim ekranom - on posjeduje najveći LG OLED ekran na tržištu i dolazi s novim poklopcima za zvučnike od drveta i aluminija, koji savršeno odgovaraju ekranu širine 2,15 metara. Kada ga uključite, ekran se otvara kao umjetničko djelo, otkrivajući dodir magije koji čini iskustvo kućnog kina nezaboravnim.

Kao što biste očekivali od Bang & Olufsen kompanije, ovaj televizor nije samo inžinjerski podvig, već remek-djelo skandinavskog dizajna s izuzetnim umijećem i kvalitetom zvuka bez premca. Novo izdanje dostupno je u tri zadivljujuće završne obrade: crni antracit, prirodni aluminij i zlatni ton, pri čemu svaki dolazi s jedinstvenim drvenim akcentima.

Dobar zvuk

Nova verzija Beovision Harmony je najnoviji dodatak postojećem portfoliju kompanije Bang & Olufsen, koji uključuje opcije od 65?, 77?, 83? i 88?. Bez obzira na veličinu vaše sobe, možete uživati u moćnom iskustvu zvuka i vizije uz Beovision Harmony. A za još impresivnije iskustvo, možete ga neprimjetno povezati sa B&O vrhunskim kućnim zvučnicima.

Ovaj najsavremeniji televizor bit će dostupan u prodavnicama od 15. maja, a koštat će 63.075 dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.