INOVACIJA

Lifestyle TV ekrani pravo umjetničko djelo

Predstavljaju elegantno i inspirativno spajanje tehnologije i dizajna

Kreacije izložene u sofisticiranim životnim scenama. LG

Z. K.

17.6.2023

Na osnovu decenije OLED inovacija i sa snažnim fokusom na razumijevanju i zadovoljavanju potrošačkih potreba, LG predstavlja svoje izvanredne nove Lifestyle ekrane.

Zabavne usluge

Današnji potrošači traže proizvode koji savršeno odgovaraju njihovom životnom stilu i specifičnom ukusu.

Kada je riječ o televizorima, to znači pružanje personaliziranog korisničkog iskustva s pristupom raznovrsnim zabavnim uslugama i sadržajima o životnom stilu. Isto tako, odnosi se i na isporuku specifičnih dizajna i usluga koje unapređuju udobnost i estetiku prostora.

Tako je LG predstavio ekskluzivne umjetničke kreacije svoje LG OLED. Obje kolekcije, Pose i Easel, zajedno s pokretnim StanbyME sastavom i prenosivim zvučnicima LG XBOOM 360. Ove inovativne kreacije izložene su u sofisticiranim životnim scenama, obogaćene predivnim enterijerima, komadima namještaja i uzorcima brenda Moooi.

Brišu granice

LG-evi Lifestyle ekrani predstavljaju elegantno i inspirativno spajanje tehnologije i dizajna. Oni su sami po sebi prekrasne kreacije koje se bez napora uklapaju s luksuznom ponudom Moooi brenda, stvarajući raskošnu viziju ultramodernog i ultra-šik života. Izložba, također, donosi posebno iznenađenje koje briše granicu između “ekrana” i “umjetničkog djela”.

Ove godine, Pose kolekcija će biti dostupna širem regionu, omogućavajući većem broju potrošača da sami dožive ono što Lifestyle Screen proizvode čini tako posebnim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.