PAPRENO SKUP

''Louis Vuitton'' predstavlja svoj novi zvučnik u obliku letećeg tanjira

Ovaj svjetlucavi zvučnik s oblikom letećeg tanjira vraća se još luksuzniji nego ikad prije

''Louis Vuitton'' zvučnik. Instagram

M. Z.

14.7.2023

Ovaj svjetlucavi zvučnik s oblikom letećeg tanjira vraća se još luksuzniji nego ikad prije. I vjerujte nam na riječ - ne može proći nezapamćeno jer se radi o zaista izuzetnom komadu tehnologije. ''Louis Vuitton'' je sinonim za vrhunski dizajn i detalje, a linija Horizon je vrhunac te predanosti.

Zvučnici, slušalice, pametni satovi

Zvučnici, slušalice, pametni satovi - ova kolekcija nudi skupocjene, visokokvalitetne i izuzetno detaljne tehnologije. Među njima se ističe zvučnik u obliku letećeg tanjira koji je prvi put predstavljen 2021. godine. Sada se vraća u potpuno novoj srebrenoj verziji koja će vas ostaviti bez daha.


Za cijenu od 3.600 američkih dolara, ovaj srebreni izuzetak nije za one sa slabim srcem ili problematičnim novčanikom. I to je jasno kao dan. Ali jedno je sigurno – ne postoji nijedan drugi zvučnik na tržištu koji bi se mogao porediti s njim.

Srebreni Horizon

Ako želite vrhunsku audioopciju visokog kvaliteta, novi srebreni Horizon zvučnik je sada dostupan u ''Louis Vuitton'' web-prodavnici. Spremite se da doživite zvučno iskustvo kao nijedno drugo. Ukoliko želite da posjedujete vrhunski zvučnik koji spaja luksuz, tehnologiju i neponovljivi dizajn, ne propustite ovu priliku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.