EKSKLUZIVNI UREĐAJ

Zvučnik Porsche Design spreman za svaku avanturu

Opremljen vuferom od 1,75 inča, PDS20 pruža impresivno zvučno iskustvo sa snažnim basom

Izdržljivo kućište. Facebook

Z. K.

30.12.2023

Porsche Design je proširio svoj audio portfolio lansiranjem PDS20 zvučnika. Ovaj ekskluzivni uređaj ne samo da otjelotvoruje legendarni Porsche Design DNK, već i uvodi novi nivo svestranosti audio doživljaja na otvorenom.

Cilindrični dizajn

Vanjski zvučnik PDS20 se može pohvaliti minimalističkim, cilindričnim dizajnom napravljenim od satenskog eloksiranog aluminija, stvarajući vizuelno zapanjujuće i izdržljivo kućište. Siva akustična tkanina dodaje dašak elegancije, dok je silikonska traka za nošenje dizajnirana i za zaštitu od udara i pretvara zvučnik u savršenog pratioca za sve aktivnosti.

Prilagodljive opcije kaiševa u Porsche bojama vozila, Agate Grey i Shade Green, pružaju jedinstvenu karakteristiku personalizacije, crpeći inspiraciju iz avanturističkog duha Porsche 911 Dakar.

Opremljen vuferom od 1,75 inča, PDS20 pruža impresivno zvučno iskustvo sa snažnim basom. Bilo da ste u šetnji, u svom dvorištu ili ste domaćin neke zabave, zvučnik obezbjeđuje bogat kvalitet zvuka koji rezonuje sa posvećenošću izvrsnosti Porsche Design.

Neprekidno uživanje

Vanjski zvučnik PDS20 nije samo moderan, već je i izdržljiv. Sa IP67 stepenom zaštite od prašine i vode, spreman je za svaku avanturu, od ekskurzija na otvorenom do opuštenih okupljanja u dvorištu. Njegovo 10-satno vrijeme reprodukcije obezbjeđuje neprekidno uživanje, a koristeći priloženi USB-A na USB-C kabl, uređaju je potrebno samo tri sata da se potpuno napuni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.