MODERNO I LIJEPO

Slušalice inspirirane nekim starim vremenima

Ove slušalice imaju bateriju koja traje 40 sati

Slušalice imaju tople bež i duboko sive nijanse. Beats by Dre

Z. K.

13.1.2024

Ako tražite moderan i svestran par ANC slušalica, onda bi Beats Studio Pro mogao biti vaš izbor. 

Poznata imena

Beats je poznat po udruživanju sa poznatim imenima od sportista do dizajnera, kompanija je sarađivala sa imenima poput LeBrona Džejmsa (LeBron James), Devina Bukera (Booker), Kervina Frosta (Kerwin), Kim Kardašijan (Kardashian) i mnogim drugim poznatim facama.

Sada, kompanija koja je u vlasništvu Apple-a, proširuje svoju listu saradnika povezujući se sa Stüssy-jem. Spojivši se sa Shawn Stüssy-evim brendom ulične mode, Beats nam otkriva drugu stranu savremene kulture svojim Studio Pro slušalicama - ključnom proizvodu u svom cjelokupnom audio asortimanu.

Da bi ova nova saradnja zaživjela, oba brenda su se oslonila na ličnu elektroniku iz devedesetih godina kao inspiraciju. Ono što je proizašlo iz toga jeste dizajn boja koji crpi inspiraciju iz uretanskih točkova za skejtbord, zajedno sa materijalima poput stakloplastike i smole. Slušalice stoga imaju tople bež i duboko sive nijanse.

Prostorni zvuk

Dodatno, ime Beats-a se pojavljuje na vrhu slušalica dok se Stüssy logo nalazi unutar bež slušalica. Što se tehničke strane tiče, važno je pomenuti da ove slušalice posjeduju mogućnost prostornog zvuka, adaptivno uklanjanje buke i bateriju koja traje 40 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.