FILM I TV

Dok Elif odrasta pred gledateljima OBN-a, 4. sezona serije obara rekorde

Sponzorisani tekst

5.12.2017

Najdugovječnija moderna turska serija Elif oduševila je gledatelje TV OBN-a i u 4. sezoni. To pokazuju rejtinzi, ali i poruke gledatelja koje na TV OBN primaju svakodnevno iz svih krajeva BiH. 


Na početku nove sezone svi su bili šokirani kako su od stare ekipe preostale samo djevojčice Elif i Indži. Zabrinutost se pokazala potpuno neopravdanom, jer uvođenje zanimljivih i lijepih novih lica pokazalo se kao pun pogodak i prijeko potrebno osvježenje. Nakon teške prometne nesreće, Elif je razdvojena od obitelji. U vili gđe Madžide skrivaju je Tarik i zlonamjerna služavka Vildan. Njihova tajna ovih dana je otkrivena, pa je priča dobila potpuno novu dimenziju. 

Madžide, koja mjesecima traži Elif, ni ne sluti kako je to ta djevojčica. U vili se odvija i nenametljiva romansa između bogataškog sina Kerema i lijepe sluškinje Rejhan, koja će u danima koji dolazi doživjeti sasvim novu dimenziju. Za Elif početak sezone je depresivan i tužan, ali su producenti kasnije pripremili izenađenje. Pored i dalje preslatke Izabele Damle Guvenilir (Isabelle) u ulozi Elif, ostale će uloge odigrati Nevzat Čan (Can), Jildiz Asjali (Yıldız Asyalı), Hasan Baliktaš (Ballıktaş), Derija Sen (Derya) i Čagla Šimšek (Çağla Şimşek) jedna od najljepših i najperspektivnijih mladih glumica u Turskoj koja igra Rejhan. 

- Novom sezonom oduševljeni su gledaoci iz cijele regije. Svaki dan dobivamo pisma i e-mailove sa sjajnim dojmovima. S početkom sezone serija je zadržala prvo mjesto na ljestvici gledanosti u BiH, što je i bio cilj kada smo se odlučili za kupovinu nove sezone. Siguran sam da su svi gledatelji sretni s tom našom odlukom - kaže PR TV OBN Saša Martić.

Seriju Elif možete pratiti svakim radnim danom u 20 sati, dok će sutra zbog nove utakmice Lige prvaka epizoda biti prikazana u 19:30h.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.