FILM I TV

"Nikad Nije Kasno": Imitatorka, raspjevani vozač i svjetski putnik

Sponzorisani tekst

18.12.2017

Raspjevani veterani i dobro poznata ekipa u studiju čekaju vas i večeras u programu OBN-a od 20:55 sati. Nekoliko iznenađenja i zanimljive životne priče osvježit će TV večer. 

Večer će početi emocijama kako su gledaoci već i navikli. 

Takve priče postale su osobna iskaznica ovog show programa. Nakon emocija na sceni izmjenjivat će se živopisni kandidati. Ulični svirač koji kaže da se tako naziva jer se najbolje osjeća u toj ulozi. Imitatorica koja će oduševiti sve u studiju imitacijama hrvatskih diva Josipe Lisac i Tereze Kesovije. Nikad Nije Kasno postaje i sve više internacionalni balkanski show. Pored kandidata iz Rumunije, Njemačke, Austrije, Italije ovoga puta i kandidatkinja iz Bugarske, koja izvrsno pjeva i priča na srpskom jeziku. 

Žika i Mare nastavili su davati nadimke kandidatima, koji su se ovoga puta odlučili za pjesme Ane Bekute, Šerifa Konjevića, Zdravke Čolića i drugih velikih zvijezda. Stručni gost u žiriju ovoga puta je Ivana Selakov.

Za plasman u naredni krug borit će se Ivan Nikolić, Marija Rankova, Suljo Osmanović – Dundo, Predrag Stanković- Blac Peca, Tatjana Šikman, Dragan Dugalić, Mirko Grubešić i Igor Mrkela.  Idealna TV večer čeka vas na TV OBN već od 20 sati kada kreće nova epizoda serije Elif, a odmah nakon toga show "Nikad Nije Kasno". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.