DOBRE VIBRACIJE

Samra Menzilović-Ćatić nova voditeljica na Radiju M

Sada idemo u nove pobjede i vjerujem da je ovo sjajna promjena za mene, rekla Menzilović-Ćatić

Samra Menzilović-Ćatić. Avaz

Piše: Avaz.ba

12.8.2020

Samra Menzilović-Ćatić je nakon uspješne realizacije i okončanja TV emisije “Stol za četiri” postala nova voditeljica popodnevnog programa na Radiju M gdje se zajedno sa kolegom Nidalom Čauševićem, svakog radnog dana od 14 do 18 sati na valovima ovog kultnog radija druži sa vjernim slušateljima.

Kao neko ko voli dinamično okruženje Samra je, kako je kazala “Avaz”, vrlo rado prihvatila ovaj angažman.

- Radio je kreativan medij koji svakim danom nudi nove izazove i mogućnost da se razvijate i širite dobre vibracije sa onima koji vas slušaju. U mnogome se razlikuje od televizije jer ste puno prisniji sa publikom koja je aktivni učesnik u programu i to vam daje poseban filing kao hosta – kazala je Menzilović-Ćatić.

Kako je istakla bilo je lijepo družiti se sa divnim i inspirativnim ženama u emisiji “Stol za 4” koje su joj bile podstrek za kreativan rad u realizaciji emisije i na tome im je zahvalna.

- Sada idemo u nove pobjede i vjerujem da je ovo sjajna promjena za mene. Moji novi saradnici su me sjajno prihvatili i zaista sam sretna što sam dio jednog kreativnog i profesuionalnog tima – poručila je Menzilović-Ćatić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.