BOGAT PROGRAM

Sa TV Alfa dočekajte 2023. godinu: Sjajna atmosfera, zaplesalo se i "iza kamere"

Snimanje je trajalo 2 i po sata, a ono što je najvažnije da su svi napravili zaista dobar uvod i dobru uvertiru za kasnije

H. J. I.

24.12.2022

Sa snimanja novogodišnjeg programa - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

TV Alfa snimila je odličan novogodišnji program. 31.12 od 21 sat, sve gledatelje očekuje vrhunska zabava, odlična atmosfera. A za dobru zabavu pobrinut će se brojni gosti, vrhunski pjevači.



Snimanje trajalo više od dva sata

Elmedin Eka Kadrispahić, otvorit će s harmonikašem Nihadom iz KUD-a Saobraćajac novogodišnju emisiju, a nakon njega redat će se i ostali poznati glasovi i dobra pjesma koju su pjevali samo za TV Alfa. Mirsad Čomaga sa svojom ličnom kartom "Crna ženo" vratit će u neka možda i ljepša vremena sve gledatelje, ali najviše svoje poštivaoce, uz njega i sjajna Bahrija Hadžialić i harmonikaš Enes Selman potrudili su se da atmosfera u studiju bude na nivou. Sjajni Aka Hukelić gitarom će pratiti sjajnog Šaćira Ametija, svojim izvedbama, humorom i dobrom pozitivnom energijom koje nije tokom snimanja manjkalo, sigurni su da će gledateljima uljepšati noć pjesmama koje su za njih svirali...

- Iskoristite priliku i saznajte u najluđoj noći to kako se Šaćir snašao u ulozi voditelja emisije, te da li će Šaćir u skorije vrijeme krenuti u neke voditeljske vode… Aka je pratio i sjajnog mladog pjevača Bakira Mečkića, Zvijezdu Granda, čiji je mentor Marija Šerifović, ali i Aka Huklić. Bakir Mečkić će za najluđu noć nastupati u hotelu "Radon plaza" - navode iz TV Alfa. 

Snimanje je trajalo 2 i po sata, a ono što je najvažnije da su svi napravili zaista dobar uvod i dobru uvertiru za kasnije.


Vladala dobra atmosfera

Dobre svirke nije nedostajalo.

- Bilo je zabavno i jako dobra atmosfera je vladala tokom snimanja, mnogo smjeha i pjesme...pao je i poljubac na snimanju - rekla  je urednica i voditeljica Irmela Šabanović te dodala:

- Hvala i mojim kolegicama Samri, Meldijani i Džejlani, koje su se potrudile da ništa ne fali i koje su odradile ogroman posao iza scene.

Gledatelje TV Alfa zaista očekuje odlična zabava i uvertira za kasnije. Ekipa TV Alfa želi sretnu i uspješnu 2023. godinu i svakako tople preporuke da budete uz novogodišnji program. A Mi se družimo i gledamo u novoj godini i našim novim pričama koje uveliko pripremamo za naše gledatelje, navode. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.