KO BI IH ZABORAVIO

Nikada nije bila smatrana klasičnom holivudskom ljepoticom, ali njezine scene striptiza još se dobro pamte

Jamie Lee Curtis pokazala je obline u poluprozirnoj haljini pa dobila brojne komplimente na račun ljepote

Jamie Lee Curtis: Scena koju svi pamtimo. Screenshot

Avaz.ba

7.1.2023

Legendarna glumica Jamie Lee Curtis i njen mlađahni kolega Paul Mescal našli su se među trideset poznatih lica koja krase stranice britanskog Voguea za u holivudski portfelj posvećen sezoni dodjele filmskih nagrada koja je pred nama.

64-godišnja Jamie je pritom je izgledala nevjerojatno u haljini s dubokim izrezima koju bi poželjele nositi i mnoge njene mlađe kolegice, a ispod koje su njezine bujne obline došle do izražaja. Glumica je fotografiju koju je snimio slavni fotograf Greg Williams i sama podijelila na svom profilu na Instagramu, pa dobila niz pohvala na račun izgleda i ljepote.

"Jednostavno, oduzimaš dah", "Izgledaš sjajno", "Preseksi", "Ovo je iznad svih, wow", "Ti si nevjerojatna žena", "Predivna fotografija", "Fantastično izgledaš", "Kraljica", nahvalili su je u komentarima.

Glumici se pridružio i mladi glumac Paul, zvijezda serije "Normalni ljudi", koji je odjenuo bijelo odijelo, pa su njih dvoje odali počast burnim dvadesetima u Hollywoodu.

Jamie je obožavatelje osvojila nizom uloga, od kojih su najzapaženije one u komedijama "Riba zvana Wanda" i "Kolo sreće" iz 80-ih, a plijenila je pažnju i svojim razgolićenim izdanjima. Njezine kultne scene striptiza i danas mnogi pamte, a iako ju mnogi smatraju ženom zamamnog tijela, Jamie nikada nije bila smatrana klasičnom holivudskom ljepoticom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.