ODLIČNA GLEDANOST

HBO snima drugu sezonu The Last of Us: Adaptacija kultne videoigre

Serija je odmah postigla odlične rezultate te je postala druga najgledanija premijera u posljednjih 13 godina na ovoj streaming platformi

The Last of Us. Youtube

E. A.

27.1.2023

HBO je danas objavio vijest da će se serija nastaviti nakon prve sezone, a izvršni producent Neil Druckmann, koji je također bio scenarist i kreativni direktor istoimene igre po kojoj je serija nastala, rekao je: "Ponizan sam, počašćen i iskreno oduševljen da se toliko ljudi uključilo i povezalo s našim prepričavanjem putovanja Joela i Ellie".

- Suradnja s Craigom Mazinom, našom nevjerojatnom glumačkom postavom te HBO-om premašila je moja ionako velika očekivanja. Sada imamo apsolutno zadovoljstvo što to možemo ponoviti s drugom sezonom. U ime svih u Naughty Dogu i PlayStationu, hvala vam - dodao je.

Podsjetimo, The Last of Us, adaptacija kultne videoigre, premijerno je prikazana 15. januara na HBO-u. 

Serija je odmah postigla odlične rezultate te je postala druga najgledanija premijera u posljednjih 13 godina na ovoj streaming platformi. 

Prema podacima Warner Bros. Discoveryja, prva epizoda serije imala je 4.7 miliona gledatelja putem kanala HBO i streaming kanala HBO Max. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.