HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Ben Aflek imao problema sa bočnim parkiranjem, pa se smirivao

Vidno iznervirani Ben prije pokušaja odlaska odlučio je uzeti pauzu za cigaretu i kafu, a onda je uskočio u automobil i izvukao se iz nevolje

Ben Aflek. Screenshot / TMZ

S. S.

28.2.2023

Holivudski glumac Ben Aflek Affleck) nije se proslavio u parkiranju automobila.

Naime, 50-godišnji Ben parkirao je svoj crni luksuzni Mercedes bočno na parkirnom mjestu u jednoj ulici, dok je jedan automobil bio već ispred njega, a drugi iza njega, što mu je onemogućilo da bez poteškoća izađe sa svojeg mjesta.

Vidno iznervirani Ben prije pokušaja odlaska odlučio je uzeti pauzu za cigaretu i kafu, a onda je uskočio u automobil i izvukao se iz nevolje.

Nakon toga uhvaćen je kako tipka na mobitel dok je bio naslonjen na vozilo, koje je na kraju uspješnim manevrima uspio izvući s parkirnog mjesta, a činilo se da je ipak došlo i do malog kontakta s drugim parkiranim automobilima.

Ben je poznat kao veliki ljubitelj metalnih ljubimaca, nedavno je snimljen za volanom svog Ford Bronca, kabrioleta vrijednog oko 1,9 miliona dolara, dok puši cigaretu i zamišljeno gleda cestu. Uz to može se pohvaliti da posjeduje Lexusa RX, Teslu Model S, klasični Chevrolet Chevelle SS, žuti Lamborghini Urus, Bentley Bentaygu i Dodge Challengera SRT Hellcat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.