ZVIJEZDA SERIJE

Džena Ortega o ljubavnom životu: Pomisao na veze mi stvara stres

Trenutno je potpuno posvećena svojoj karijeri

Džena Ortega. Instagram

N. A.

8.3.2023

Glumica Džena Ortega (Jenna Ortega), zvijezda serije "Wednesday", progovorila je o svom ljubavnom statusu. U intervjuu za magazin "Elle" rekla je da je sretno slobodna i da je opsjednuta svojim poslom.

- Mrzim biti gugu-gaga zbog partnera. Mislim da je to potajno stvar ponosa. To je problem s mnogo ženskih likova, mnoge od njih su orijentirane na muškarce, ono što izražavaju ili osjećaju temelji se na položaju muškarca i njegovoj priči - rekla je.

Trenutno, kaže, ne želi biti u vezi.

- Možda sam previše opsjednuta svojim poslom, ali pomisao na veze mi stvara stres. Također, biti toliko ranjiv s nekim, nekoga tako dobro upoznati i imati nekoga da te vidi takvu kakva zapravo jesi... Moj mozak zna da ne trebam o tome razmišljati sada - dodala je glumica.

Džena je u potpunosti posvećena svojoj karijeri te kaže da osjeća pritisak da nekoga ne iznevjeri, kako privatno, tako ni profesionalno. 

- Bojim se da ću razočarati ljude u svom životu, pa čak i ljude u javnosti. Želim ispuniti očekivanja ljudi, to je nešto s čim se trebam naučiti nositi, ali se također bojim da će me možda neko predobro upoznati i shvatiti da ja nisam sve to - rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.