HOLIVUDSKI GLUMAC

Kevin Kosner u problemima: Supruga neće da ode iz kuće, nudio joj i novac

Kako prenosi TMZ, Kosner je zatražio sudsku pomoć

Kevin Kosner i Kristin Baumgartner. Printscreen

H. J. I.

14.6.2023

Holivudski glumac Kevin Kosner (Kevin Costner) trenutno se nalazi u velikim problemima jer njegova supruga Kristin Baumgartner (Christine) koja je nedavno predala zahtjev za razvod ne želi otići iz njihove kuće. 

Tražio sudsku pomoć

Kako prenosi TMZ, Kosner je zatražio sudsku pomoć jer Baumgartner ne želi napustiti imanje iako je u njihovom predbračnom ugovoru navedeno da ima 30 dana da napusti njihov dom ukoliko dođe do razvoda.

Budući da je Baumgartner nakon 18 godina braka predala zahtjev za razvod 1. maja, ona je već trebala napustiti kuću. U izvještaju kojeg su mediji dobili, Kosner tvrdi da ona koristi svoj položaj kako bi ga natjerala da pristane na njene finansijske zahtjeve.

Navodno joj već dao milion dolara

Glumac je navodno već isplatio Baumgartner s iznosom od milion američkih dolara kako bi se preselila. U sudskim dokumentima, navodi se da je Kosner spreman uzdržavati djecu s 30.000 dolara mjesečno i dati joj 10.000 dolara za njene troškove selidbe.

Podsjećamo, par se vjenčao u septembru 2004. godine i zajedno imaju dva sina Kejdena (Cayden) i Hejesa (Hayes) te kćerku Grejs (Grace). Glumac također ima četvero starije djece iz prethodnih veza: kćerke Eni (Annie) i Lili (Lily) te sinove Džoa (Joe) i Liama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.