NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU

Dvije senzacije u istom danu: Premijera filma "Pokidan" i koncert Ace Lukasa

Film „Pokidan" nastaje po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra Vuksanovića

Aca Lukas. Hype

3.10.2023

Hype production u sinergiji sa firmom Hype entertainment su sinonim za nepresušni izvor inovativnih i autentičnih projekata i u tom maniru nastavljaju sa iznenađenjima i novim poduhvatima.

Senzacionalno

U tom maniru nastavljaju dalje. Naime, 8. novembra 2023. godine očekuje nas jedinstven i nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Pokidan" trilogije "Kafana na Balkanu" od 19 sati u sportsko - kulturnom centru Skenderija u Sarajevu, a odmah po završetku filma, od 21 sat počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvijezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda.

Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić, Branka Kati i mnogi drugi. Nakon premijernog prikazivanja filma "Pokidan" koji je snimljen pod rediteljskom palicom Suzane Purković, publika će uživati u impresivnom muzičkom opusu i najvećim hitovima Ace Lukasa, a najveća žurka na Balkanu postaće najveći događaj na Balkanu.

Plakat filma i koncerta. Plakat

Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype produkcije a ujedno i izvršni producent ovog projekta, zajedno sa svojim timom prikazat će publici jedan potpuno novi koncept događaja koji nije viđen na našim prostorima, amalgam nezabilježeno dobrog multimedijalnog projekta, svjetske produkcije i fantastičnog sadržaja. Film „Pokidan" nastaje po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života.

- To će biti nešto senzacionalno i nikad viđeno na ovim prostorima. Baš onako kako Sarajlije i zaslužuju. Naravno, primat je na filmu, čije smo kadrove snimali i na Acinom prošlogodišnjem koncertu u Zetri, tako da se mnogi, tom prilikom, mogu vidjeti i na velikom ekranu. Koncert, koji će biti dosta drugačiji, sa ubacivanjem gudača, bit će dignut na viši nivo. Ovo će biti svojevrsni poklon Sarajlijama. Svi ste pozvani - kazao je direktor Hype production Mirković za "Avaz" dodajući kako će svi glumci, na čelu se rediteljkom Purković biti tu večer u Skenderiji.

Ulaznice su u prodaji na Kupi kartu prodajnim mjestima kao i onlajn na kupikartu.ba. 

Saša Mirković. Hype

- Pored Sarajeva, premijera filma desit će se 3. novembra u beogradskoj Areni, 4. novembra u dvorani Gripe u Splitu, te u banjalučkom Boriku. Distribucija filma "Pokidan" počet će 10. novembra ne samo u regiji, nego u Evropi, Australiji, Americi - dodao je Mirković.

Hvala "Avazu"

Veliko hvala, kaže Saša Mirković, duguje medijskim sponzorima.

- Hvala "Avazu" s kojim godinama imamo odličnu saradnju, i koji nam pruža bezrezervnu podršku, te kompaniji M:tel koja nam je glavni sponzor za kompletnu Bosnu i Hercegovinu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.