NE PODNOSI GUBITAK

Nakon smrti Metjua Perija: Prijatelji zabrinuti za zdravlje Dženifer Aniston

To je drugi ogroman gubitak za nju u manje od godinu

Dženifer Aniston i Metju Peri. Youtube

O. T.

8.11.2023

Dženifer Aniston (Jennifer) spajala je posebna veza s Metjuom Perijem (Matthew Perry), o čemu je on pisao u svojim memoarima objavljenim prošle godine. Izvor je sada ispričao kako se glumica bori sa smrću slavnog glumca i svog prijatelja, koji je preminuo 28. oktobra u Los Anđelesu, sahranjen je u istom gradu pet dana kasnije.

Prijatelji su veoma zabrinuti za Dženifer Aniston, jer veoma teško podnosi smrt Metjua Perija, rekao je izvor koji je dobro pozicioniran u filmskoj industriji.

Dženifer Aniston bila je s ostalim glavnim glumcima iz kultne serije “Prijatelji” Kortni Koks (Courteney Cox), Lisom Kudrou (Kudrow), Dejvidom Švimerom (David Schwimmer) Metom Leblankom (Matt LeBlanc) na sahrani Metjua Perija.

- Od njih petero, Dženifer i Kortni su najviše potresene, a Dženifer se najteže bori – rekao je izvor.

Dženifer Aniston i Metju Peri. Youtube

Glumica prije godinu izgubila oca

Dženifer Aniston je prije godinu  izgubila oca, glumca Džona Anistona (John), zvijezdu serije “Days of Our Lives,” koji je umro u 89. godini. A onda je umro Metju Peri.

- To je drugi ogroman gubitak za nju u manje od godinu, dok je pred vratima godišnjica smrti njenog oca. Ona se još ni od toga nije oporavila, a sada ju je ovo oborilo s nogu”, napomenuo je izvor i dodao: “Ona se trudi da nastavi dalje, ali je ovo razoran udarac – prenosi "Žena blic".

Glumica je u avgustu u intervjuu za "The Wall Street Journal" rekla da joj je otac nakon sahrane poslao poruku. Ona je u njegov kovčeg stavila kristal koji je dugo nosila u svojoj jakni. Nakon sahrane pronašla je prah kristala na stolu u svojoj kući.

- Osjećam da mi je blizu, skoro više nego kada je bio živ. Zaista osjećam to.

Dženifer Aniston je 2004. u intervjuu sa Dajanom Sojer kroz plač pričala o Metjuu Periju, ističući da se boji i same zamisli da izgubi svog prijatelja. On je u intervjuu sa istom novinarkom 2022. o njoj poručio sljedeće: “Ona mi je najviše pomogla, zaista sam joj zahvalan na tome”.

Dženifer je bila prva koja je pružila ruku Periju dok se on borio s porocima, kako je on napisao u svojim memoarima.

Metju Peri nađen je mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, čekaju se rezultati toksikološke analize, kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.