POSTAO GLAVNA TEMA

Ko je Džon Sina, muškarac s Oskara koji je oduševio publiku

Ranije je radio kao zaštitar, bodyguard i vozač limuzine

Džon Sina oduševio publiku. SonDakika

Z. K.

12.3.2024

Džon Sina (John Cena) nakon što se pojavio gol (doduše, ne potpuno) na bini dodjele najprestižnije filmske nagrade Oskar kako bi najavio kategoriju za najbolju kostimografiju, internet ne prestaje pričati o ovom čovjeku.

Hrvački prvak

Ovaj 46-godišnji hrvač, koji se u ringu borio sa svjetskim prvakom Brokom Lesnarom (Brock), trenutno ima ugovor s organizacijom WWE i jedan je od njihovih najpoznatijih hrvača. Dosad je 16 puta bio hrvački prvak. Uz to, bavi se i glumom.

Trenutno je najpoznatiji kao superheroj Peacemaker kojeg je glumio u istoimenoj seriji i filmu "Suicide Squad". Glumio je u filmovima "Spremni za igru", "Marinac iznad zakona", "12 rundi", "Legendary", "Fred: The Movie", "Tatica se vratio 2", "Ferdinand i Bumblebee". 

Osim toga, Sina je strastveni bodybuilder i filantropist. Popularan je i na društvenim mrežama - na Instagramu ga prati 21 milion ljudi.

Ranije je radio kao zaštitar, bodyguard i vozač limuzine. Sina je i veliki humanitarac te sarađuje s organizacijom "Make A Wish Foundation", koja pomaže ispuniti želje djece s teškim bolestima u dobi od 2 do 18 godina.

Džon je u braku s 35-godišnjom inžinjerkom Shay Shariatzadeh rodom iz Irana. Vjenčali su se 2020. godine na Floridi nakon što se par ranije u tajnosti zaručio, piše TMZ. Sina je ranije (od 2009. do 2012.) bio u braku s Elizabet Huberdau (Elizabeth Huberdeau).

Sina se gotovo potpuno gol pojavio na pozornici dodjele najprestižnije filmske nagrade, kako bi najavio kategoriju za najbolju kostimografiju. Ključne dijelove je prekrio omotnicom te se našalio da je on dokaz da su "kostimi zaista jako važni".

Smijeh publike

Kasnije se ispostavilo da Sina, zapravo, nije bio sasvim gol. Osvanule su fotografije iza bine na kojima se vidi da ima takozvanu vrećicu čednosti (eng. modesty pouch) koju glumci koriste prilikom snimanja intimnih scena.

Dok je Sina izvodio svoj skeč, publika je urlala, smijala se i pljeskala. Sina je uspio - gledatelji i publika bili su oduševljeni, a on je naglasio koliko je kostimografija važna. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.