POSLJEDNJI KADAR

Tarik Filipović objavio snimak iz rudnika mrkog uglja Breza: "Hvala momci… divim Vam se"

Rudnik mrkog uglja Breza, izvana i iznutra bio je prirodna i uzbudljiva scenografija mojih snimajućih dana, napisao je Filipović

Scena sa snimanja u rudniku. Instagram

Z. K.

20.4.2024

Glumac Tarik Filipović, koji je dio druge sezone serije "Kotlina" bh. reditelja Danisa Tanovića, pokazao je kako su ga ispratili rudari nakon što je snimio svoj posljednji kadar.

Druga sezona

Radnja druge sezone "Kotline", koja sadrži osam epizoda, smještena je u Sarajevu i Zenici, a neke scene snimane su u rudniku mrkog uglja Breza. Tarik je upravo podijelio kako mu je bilo raditi u ovakvom okruženju, ali i objavio kako su ga ispratili rudari po završetku snimanja.

- Rudnik mrkog uglja Breza, izvana i iznutra bio je prirodna i uzbudljiva scenografija mojih snimajućih dana… Nezaboravno iskustvo… naoko negostoljubivo, a toliko topline i osmijeha rudara koji su te dane bili i glumci… toliko divnih, toplih i emotivnih priča… hvala momci… divim Vam se. Sretno i dalje - napisao je Filipović.

U videu je objavio nekoliko detalja sa seta gdje se vidi zajedno s kolegama, kao i rudarima koji su bili dio glumačke ekipe serije.

Dobio aplauze

- Sretno do kraja i hvala cijeloj briljantnoj ekipi serije na čelu sa Danisom i Erolom, hvala mojim divnim kolegama Faketi, Leoni, Aniti, Feđi, Nusmiru, Goranu… Vidimo se na posljednjoj klapi, a onda „jedvačekanje“ premijernog prikazivanja - napisao je uz video.

Snimak koji je podijelio na svom Instagram storiju prikazuje rudare koji mu skandiraju "Tarik majstore", a dobio je aplauze i od kolega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.