JET SET

Ljubav cvjeta: Rada Manojlović s dečkom ušla u 2018. godinu

Avaz.ba

1.1.2018

Popularna pjevačica Rada Manojlović iza sebe je ostavila još jednu uspješnu godinu. Pjevačica je u 2017. ostvarila sve želje, kupila je auto, objavila dva hita, a u vezi s Berkovićem nikad joj nije bilo ljepše.

Proteklih 12 mjeseci vrijedno je radila i gdje god da je nastupala, punila je klubove. Kupila je nov automobil i kao šlag na tortu mjesec dana pred kraj 2017. objavila je dva hita - „Pola dva“ i „Dva promila“. 

- Ovo je zaista bila jedna od najboljih godina u mom životu. Imala sam mnogo posla. Obišla sam pola svijeta. Publika je uživala su u mojim pjesmama i nadam se da će tako biti i u narednoj godini - optimistična je Manojlović.

I u ljubavi su joj, kako kaže, cvjetale ruže. Ona i njen devet godina mlađi dečko Haris Berković uspjeli su da učvrste ljubav.

- Bilo je turbulentnih trenutaka, ali smo ih uspješno savladali. Sve smo podredili nama i našoj vezi. Prije nego što sam počela da se zabavljam s Harisom, bila sam sebična. Nije me interesovalo da li imamo nešto za jelo kod kuće. Sada mi je, čim se probudim, prvo na pameti da li je on gladan i šta mu se jede. O njemu brinem više nego o sebi. Ali i on se isto tako ponaša prema meni - priča Rada.

Pjevačica, koja je prije Berkovića pet godina bila u vezi s Milanom Stankovićem i tri s Momirom Gajićem, kaže da je tek uz kolegu iz Bosne shvatila šta je prava ljubav.

- Te veze su bile lijepe, ali Lepa Brena mi je rekla da me nijedan od njih dvojice nije volio onako kako sam ja to očekivala i posljednje dvije godine se potpuno slažem s njom. Konačno imam muškarca koji me voli onako kako ja to želim odnosu i što su oni veoma uspješni - kaže Rada.

Rada će odlazeću godinu pamtiti i po tome što je uspjela da riješi sve zdravstvene probleme.

- Zdravlje svima treba da bude na prvom mjestu. Meni je imunitet bio narušen. U novoj godini sebi želim kvalitetan san - kroz osmijeh završava Rada. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.