JET SET

Fanovi žestoko osudili Anđelinu Đoli: Ona je smeće od žene i rasturačica brakova

Avaz.ba

11.1.2018

Nakon što su se Anđelina Džoli (Angelina Jolie) i Dženifer (Jennifer) Aniston, poslije tri godine, pojavile u istoj prostoriji, na dodjeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu, njihovo ponašanje je privuklo veliku pažnju javnosti.

Fotografije na kojima se nalaze slavne glumice su zapalile internet i to zbog jednog detalja. 

Naime, Dženifer je namjerno propustila fotografiranje na crvenom tepihu kako ne bi došlo do neprijatnih susreta s Anđelinom, koja je smatra krivom za raspad svog braka sa Bredom Pitom (Bradom Pittom).

Organizator se pobrinuo i da dvije dive sjede što dalje jedna od druge, ali način na koji je Anđelina ignorirala Dženifer, razbjesnio je javnost.

Naime, Dženifer i komičarka Kerol Brunet (Carol Brunette) (84) bile su prezenterke jedne od nagrada, a kada se Dženifer Aniston popela na binu, svi su pokušavali da vide Anđelininu reakciju. 

Anđelina je iz torbice izvadila ogledalce i počela da popravlja šminku. Njeno bahato ponašanje šokiralo je i Dakotu Džonson (Johnson) (28), a glumicin zaprepašten izraz lica, koji su uhvatili fotografi, postao je apsolutni hit na internetu.

Obožavaoci su stali na stranu Dženifer Aniston, a Anđelinu su brutalno popljuvali.

"Zaista je ku*ka i pravo smeće od žene! Umišljena, zločesta do bola, rasturačica brakova, ali karma ju je stigla... Bilo je zadovoljstvo gledati je kako tapše Kerol Brunet", ispalo je kao da tapše Dženifer - samo su neki od komentara ispod fotografije, koja je u rekordnom roku osvojila društvene mreže.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.