JET SET

Jelena Kostov poslije mjesec dana od porođaja vratila staru liniju

Avaz.ba

4.2.2018

Jelena Kostov otvorila je dušu i ispričala i one manje lijepe detalje iz svog života.

Ona se porodila početkom prošle godine, a izgleda kao milion dolara. Ne krije da joj komplimenti prijaju.

- Jako se lijepo osjećam. Govorite mi još malo komplimente. Jako ih je lijepo čuti. Slagat će bilo koja žena koja kaže suprotno. Mi volimo kada nas hvale.

Da li vježbaš da bi imala takvu figuru?

- Ne. U životu nisam. Majke mi. U životu nisam ušla u teretanu i znam da mi niko ne vjeruje. To mi još više imponuje. Majka priroda je sve osim grudi. Ako ti kažem da sam poslije mjesec i po dana od porođaja vratila staru kilažu, onda ti je sve jasno. Ko je lud da vježba mjesec dana poslije porođaja.

Dobra si drugarica sa Kaćom Živković. Vas dvije ste dokaz da sujete nema.

- Ja nju jako volim. Kaća je donekle ista kao ja, tu smo zajedno godinama i puno ulažemo i truda i ljubavi u posao. Volimo muziku. A znam koliko joj novi album znači, zato joj pružam maksimalnu podršku.

Zašto kritikuješ supruga?

- Još uvijek nemam potrebu za tim (smijeh). Ali kada i ako ga budem kritikovala, neće mu biti dobro.

Prihvataš li ti kritiku na svoj račun kada ti on nešto kaže?

- Činjenica je da sam kroz godine naučila da su moji najbolji prijatelji roditelji, sestra i sada suprug. Šta god da radim, vjerujem samo njima. Milion puta sam vjerovala ljudima i ispostavilo se na kraju da to nema veze s mozgom.

Kako je beba?

- Divno. On je zaista jedna dobra beba. Miran, beba za poželjeti. Na mene je u spavanju, a sve ostalo je na tatu. Izgled i građa i ponašanje na tatu. A takođe je i lijep na tatu, na mene vrlo malo (smijeh). Kao med je. Što da ne i sljedeće godine druga beba. Da sam znala koliko je to divno i koliko ti se život promijeni, odlučila bih se ranije na to. Ja sam druga osoba, ništa mi nije teško i sve mogu. Prelijep osjećaj, piše Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.