JET SET

Potvrđeno: Razvode se Dženifer Aniston i Džastin Terou

Index.hr

16.2.2018

Dženifer Aniston (Jennifer) i Džastin Terou (Justin Theroux) razvode se nakon samo dvije i pol godine braka. Razvod su potvrdili zajedničkom izjavom u četvrtak, piše Associated Press.

Zaručili su se u avgustu 2012., a vjenčali se 5. avgusta 2015.

Sad već bivši par izjavio je da su odluku donijeli zajedno krajem prošle godine.

- Inače bismo to zadržali za sebe, ali s obzirom na tračeve i izmišljotine, htjeli smo iznijeti istinu - stoji u saopćenju koje potpisuje njen glasnogovornik Stiven Hjuvejn (Stephen Huvane).

- Bez obzira šta se pisalo o nama, ne dolazi od nas, to su nečije izmišljotine. Želimo zadržati duboko poštovanje i ljubav jedno prema drugome - poručili su.

Posljednjih mjeseci njih su dvoje mnogo vremena provodili odvojeno. Odluka o razvodu objavljena je samo nekoliko dana nakon njenog 49. rođendana, koji su proveli odvojeno. Aniston je slavila u Malibuu s prijateljicama, među kojima su bile Kortni Koks (Courtney Cox), Andrea Bendevald (Bendewald), Lej Kilton-Smit (Leigh Kilton-Smith) i Kristin Han (Hahn).

Terou je tada uočen u Njujorku.

Aniston je bila u braku s Bredom Pitom (Brad Pitt) od 2000. do 2005. Nakon razvoda bila je u vezama s Vincom Vonom (Vaughn) i Džonom Majerom (John Mayer).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.