JET SET

Emina Jahović i Marko Mišković iz straha od hakera promijenili brojeve telefona

Alo.rs

2.3.2018

Marko Mišković i Emina Jahović dopisivali su se tajno nakon što je pjevačica objavila da je došao kraj njenom braku s Mustafom Sandal.

Samo tri dana nakon što su objavljeni sadržaji prepiski između Emine Jahović i Marka Miškovića, pjevačica i biznismen preuzeli su sve potrebne mjere kako bi zaštitili svoju privatnost. Naime, kako “Alo!” saznaje, Emina i Marko su, u strahu od hakera, riješili da promijene brojeve telefona, u namjeri da i dalje, bez ičijeg znanja, ostanu u kontaktu.

– Emina i Marko već nekoliko dana pokušavaju shvatiti kako je njihova privatna prepiska procurila u javnost, tim prije što su sigurni da ni jedno, ni drugo nikome ne bi odali tu tajnu. Jedini zaključak do kojeg su sada došli jeste da su im hakovani telefoni i da je na taj način objelodanjeno sve što su jedno drugom pisali. Uprkos tome, njih dvoje i dalje žele ostati u kontaktu, pogotovu što njihova ljubav nije prestala ni poslije deset godina od raskida – kaže izvor i nastavlja:

– Sada namjeravaju da promijene brojeve telefona, kako bi ovoga puta bili sigurni da će njihova tajna prepiska takva i ostati – kaže izvor i otkriva da su privatne poruke koje su objavljene izazvale opću pometnju u porodici Mišković.

– Malo je reći da je Marko burno reagirao kada je u novinama pročitao sadržaj poruke koje je poslao svojoj neprežaljenoj ljubavi. Prva misao mu je bila kako da se opravda pred suprugom Jovanom, s kojom ima kćerku, a potom i kako ocu da objasni da neće odustati od ljubavi sa Eminom. Međutim, u prvi mah je uspio da ubijedi suprugu da mu neko smješta aferu sa pjevačicom, ali kada su objavljene poruke u kojima je Jahović napisao da će se razvesti, svi njegovi napori su pali u vodu – kaže izvor i nastavlja:

– Marko već danima izbjegava komunikaciju sa Jovanom i smišlja načine kako će da joj se opravda i izvini za poniženje koje joj je priredio. Bez obzira na to da li će ostati zajedno, ipak je ona majka njegovog djeteta, i teško mu je što je za poruke saznala na takav način – kaže izvor i objašnjava:

– S druge strane, njegov otac ni u jednom trenutku nije posumnjao u autentičnost tih poruka, pogotovo što zna šta je prije deset godina morao da uradi kako bi osujetio njihovu ljubav. Za sada njih dvojica nisu razgovarala o toj temi, ali onima koji su dobro upućeni u njihov odnos jasno je da će mu ''tata i dalje braniti'' da bude sa Eminom, kako je uostalom i sam napisao u poruci – kaže izvor i dodaje:

– Kada se podvuče crta, Marko je ipak sretan što su poruke izašle u javnost, jer mu je jasno da će se sve morati saznati. A, bolje prije, nego kasnije – zaključuje naš izvor.

Emina Jahović i Marko Mišković su započeli dopisivanje ubrzo nakon pjevačicinog razvoda, a jedna od prvih poruka koje je Mišković poslao bivšoj ljubavi glasila je:

– Tata mi je branio ljubav s tobom, ali mi smo suđeni jedno drugom – napisao je Marko Emini.

– Neću te više nikada ispustiti. Borit ću se za našu ljubav. Razvodim se u narednih šest mjeseci, a kroz godinu dana će svi znati da smo ponovo zajedno – pisalo je u drugoj Markovoj poruci, dok mu je Emina na sve to odgovorila:

– Tako je najbolje. Moramo da vodimo računa o djeci i njihovim osjećanjima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.