ZVIJEZDE

Sandra Bulok se udala u tajnosti?

CDM

19.3.2018

Holivudska glumica Sandra Bulok (Bullock) i fotograf Brajan Rendal (Bryan Rendall) vjenčali su se u tajnosti poslije tri godine veze.

Početkom mjeseca par je viđen na ulicama Los Anđelesa u potrazi za mjestom gdje bi mogli uživati u šoljici kafe. Pošto je Brajan nosio prsten, američki mediji su prenijeli vijest da se glumica udala.

- Ona zaista ne voli razgovarati o privatnom životu javno. Ali da, to se dogodilo - izjavio je izvor blizak paru.

Ovo je drugi put da je Sandra stala na ludi kamen. Bila je udata za Džesija Džejmsa (Jessie James), a razvod je uslijedio kada su njegove prevare isplivale na površinu.

Nakon što je vijest o novom braku ispunila brojne naslovnice, pala je nova odluka – pronaći detalje i uvjeriti se u to je li priča istinita ili nije.

Bilo je praktično nemoguće doći do odgovora na veoma jednostavna pitanja: kako se to dogodilo, gdje, kada, šta je mlada nosila, je li u pitanju bila velika ili mala svadbena ceremonija, koje poznate ličnosti su bile pozvane…  Iz tog razloga, "Gossip cop" je objavio vijest da "In Touch" nije u pravu, te da "to što muškarac nosi prsten na ruci nije znak da je u braku." Ostaje da sačekamo da se glumica oglasi i potvrdi je li je vijest o udaji tačna.

I, na kraju, glumicin predstavnik za medije kratko je izjavio da Sandra ipak nije udata, te da se nikakva tajna proslava nije dogodila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.