JET SET

Megan Markl teško se navikava na kraljevski život

Arhiv

Kurir

26.3.2018

Proslavljena glumica Megan Markl (Meghan Markle), buduća vojvotkinja od Saseksa, navodno se svakodnevno mučki trudi da se navikne na život u Kensingtonskoj palači.

Više nije u mogućnosti da jednostavno ustane, ode da prošeta psa, džogira... Osjeća se izoliranom od svega i svakoga, što joj izuzetno teško pada.   

Takvim životom do sada nije živjela.

Također, šuška se kako članovi kraljevske porodice ljubomorno čuvaju i štite ono što je njihovo i rijetko kad dijele stvari. Mislili su da će tako biti i u slučaju novog prinčevskog para, ali izgleda da su se grdno prevarili.  

- Kraljica se nadala da će Heri (Harry) uspjeti na fin način da joj objasni šta je njegovo, ali njemu se ta ideja nije dopala, on sa Megan sve svoje dijeli - izjavio je dobro obaviješten izvor za tamošnje medije.

Problemima "američke princeze" tu nije kraj. Navodno, jedna njena prijateljica požalila se javnosti da Megan nedostaje internet, posebno interakcija s ljudima.

- Ona je uvijek bila vrlo slobodnog duha. Kada je nešto zanima i kada se za nešto zalaže, između ostalog, ona je svojevremeno svoje mišljenje dijelila putem Twittera. Sada ne može da dijeli fotografije putem Integrama. Mislim da Heri ne razumije u potpunosti kroz šta ona trenutno prolazi - rekao je izvor.

Bilo kako bilo, Megan se ni u jednom trenutku nije žalila da joj je bilo šta zabranjeno. Prema pravilima kraljevske porodice - ona nema nijedan privatni profil na društvenim mrežama niti upravlja zajedničkim online profilima koji objavljuju najvažnije događaje iza zidina palače.

Poznato je i jedino potvrđeno da se Megan istinski raduje danu kada će princu Heriju izgovoriti sudbonosno "da" i da trenutno nije u drugom stanju, ali da svakako planira poraditi na zasnivanju porodice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.