KRALJEVSKO VJENČANJE

Megan odjenula bijelu toaletu na svečanoj večeri

AFP

Avaz.ba

19.5.2018

Novopočeni mladenci, princ Heri (Harry) i njegova odabranica Megan Markl (Meghan Markle) iz dvorca Vindzor prisustvovali su svečenoj večeri u obližnjoj  Frogmore House, gdje su svoje vjenčanje proslavili u društvu 200 najbližih prijatelja i članova porodice. Drugi današnji party organizira princ Čarls (Charles).

Za tu se priliku, Megan iz vjenčanice presvukla u bijelu elegantnu haljinu, slavne dizajnerice Stele Mekkartni (Stella McCartney).

Haljina od svilenog krepa s dugim šlepom i visokim ovratnikom, ali golih ramena bila je njen drugi izbor, ali na tragu onog što je pokazala sa svojim prvim odabirom - jednostavna, elegantna i sofisticirana. 

Megan je obula bijele štikle brenda Aquazurra od svilenog satena s prozirnim dijelom od mesh tkanine i potplatima obojenim u dječje plavu boju.

Šminka je minimalistička, a naglasila je njezinu prirodnu ljepotu i pjegice na licu. Stajling je zaokružila neurednom punđom, a dva prednja pramena joj slobodno padaju niz lice.

Nosi prsten koji je pripadao Dajani

Od nakita je stavila viseće dijamantne naušnice te prsten kojeg krasi veliki dragulj akvamarin. Osim upadljivog kamena, ovaj komad nakita ima i posebnu sentimentalnu vrijednost. Riječ je o prstenu koji je nekad pripadao princezi Dajani (Diani), a dio je njene ostavštine. Vjerojatno je riječ o Herijevom vjenčanom poklonu svojoj supruzi.

Heri je pak uskočio u elegantni crni smoking.

Par je dvorac Vindzor napustio u retro plavom kabrioletu, automobilu Jaguar E-Type Concept Zero, iz 1961., a u čijoj je izradi sudjelovao Mate Rimac.  

Na registraciji automobila je datum njihovog vjenčanja.

Rimac je večeras na svom Facebooku podijelio i fotografiju princa Herija i Megan Markl te napisao: "Made in Sveta Nedelja, now this... 

The Mirror je objavio da će večera u Frogmoreu biti tematska. Navodno će biti u egzotičnom stilu inspiriranom tropima, s polinezijskim motivima, a sve zbog omiljenoga mladoženjina noćnog kluba Mahiki. Spominju se i pića s mnogo ruma, ledene skulpture kroz koje teče votka i mnogo irskog likera Bailey’s.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.