POSLIJE SKANDALA

Nataša se oglasila nakon pakla koji je prošla zbog Luke: Gdje god da udariš, neće me boljeti

Blic.rs
07.06.2018 20:03

Nataša Bekvalac je prije skoro dva mjeseca postala žrtva nasilja u porodici kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao, i to samo mjesec i po nakon što je rodila kćerku Katju.

Pjevačica je mjesec i po bila u potpunoj medijskoj ilegali, a u dva navrata pojavila se u Prvom javnom tužilaštvu kako bi dala izjavu povodom incidenta koji se desio u njenom domu početkom aprila tekuće godine.

Ipak, ona je nedavno počela da se oglašava putem društvenih mreža, objavljujući fotografije s kćerkama Hanom i Katjom, s kojima uživa na idiličnom imanju u Čeneju.

Nakon toga je sve iznenadila odluka da se vrati poslu, odnosno da nastupi na jednom beogradskom splavu prvi put nakon porođaja, što će se desiti 16. juna.

Kao najavu za ovaj nastup pjevačica je, sigurno nimalo slučajno, odabrala pjesmu "Najgora" iz 2014. godine, koja je snimljena kada Luka nije bio ni na vidiku, ali dio pjesme koji je izdvojila očigledno je jasna poruka Lazukiću.

- Svoje mi strahove pod kožu uvlačiš. Neće me boljeti gdje god da udariš. Svoje mi poraze lijepiš na obraze, a sada vidim da ista sam kao ti - najgora! Sad sam ti ja najgora! Nek znaju svi (da sam) najgora, a šta si ti?! - glase stihovi koje je izdvojila sama pjevačica.

NA VRH