JET SET

Milan Popović očajan nudi 200.000 eura Severini, ona odbila

Severina ne želi da čuje za druga rješenja

Blic.rs

21.6.2018

Nakon što je posljednji put tokom susreta u sudu u Zagrebu kada je trebalo da se dogovore oko upisa sina Aleksandra u školu izbio skandal kada je Severina Milanu rekla: "Seljačino", biznismen ponovo ima probleme sa bivšom partnericom sa kojom ima sina.

Naime, Severina zahtjeva da sin ide u hrvatsku školu, a Milan Popović da ga upiše u američku, internacionalnu, školu i zbog toga je spreman da za dobrobit svog prvjenca izdvoji pozamašnu sumu novca.

Milan Popović je odlučio da u banku deponuje 200.000 eura na namjenski račun za školovanje djeteta, najprije kako bi umirio Severinu koja strahuje da bi Aleksandru jednog dana sama mogla da plaća školovanje. Ono što je sigurno, jeste da ne bi morala da brine, budući da je Milan spreman da za svog sina izdvoji koliko god novca da je potrebno. 

Popović je odlučio da to bude 200.000 eura i ovom sumom platio bi kako osnovno obrazovanje, tako i srednju školu.

Međutim, ni to nije bilo dovoljno Severini, koja je prijedlog i ponudu koju je dobila od bivšeg partnera - odbila.

Podsjetimo, na ročištu koje je bilo zakazano 11. juna, Milan i Severina su se sreli kako bi se dogovorili oko školovanja djeteta. 

Severina Kojić, zapravo, ne želi ni da čuje za druga rješenja, već isključivo hoće da svog sina upiše u OŠ Jordonovac i prijedlozi Milana Popovića je, očigledno, ne interesuju, uprkos tome što je sud donio odluku da bi roditelji morali da se, kada su u pitanju ovakve stavke, usaglase.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.