LJUBAV

Džastin Biber potvrdio zaruke s manekenkom Hejli

Arhiv

Index.hr

10.7.2018

Džastin Biber (Justin Bieber) potvrdio je da se zaručio s manekenkom Hejli Baldvin (Hailey Baldwin).

- Htio sam pričekati neko vrijeme da išta kažem, ali vijesti putuju brzo; slušaj Hejli, toliko sam zaljubljen u sve što ima veze s tobom. Odlučan sam u tome da ću provesti život otkrivajući svaki dio tebe i voleći te strpljivo i nježno. Obećavam da ću voditi našu porodicu čašću i integritetom, dopuštajući Isusu da nas kroz Svetog Duha vodi kroz sve što radimo i kroz svaku odluku koju donosimo. Moje srce je potpuno tvoje i uvijek ću te stavljati na prvo mjesto. Ti si ljubav mog života, Hejli Baldvin, i ne bih ga želio provesti ni s kim drugim. Činiš me boljom osobom i odlično se nadopunjujemo. Ne mogu dočekati ovaj najbolji dio mog života. S tobom je sve dobilo smisao. Najviše se veselim tome što će moji brat i sestra moći vidjeti još jedan zdrav, stabilan brak i težiti takvom. Božiji tajming je zaista savršen, zaručili smo se sedmog dana sedmog mjeseca, broj sedam je broj duhovnog savršenstva, to je istina, guglajte! Nije li to ludo? Nisam to uopće planirao. Uglavnom, nije li dobar osjećaj imati sigurnu budućnost? Bit ćemo bolji sa 70, idemo dušo! 'Onaj koji nađe ženu, nađe dobru stvar i dobije dar od Gospodina.' Ovo je godina darova - napisao je u podužem postu Biber.



Objavio je i fotografije sa svojom novopečenom zaručnicom i "zaradio" skoro osam i po miliona lajkova u manje od 24 sata.

Zaruke su se navodno dogodile u jednom resortu na Bahamima. Par je, prema priči svjedoka, bio u restoranu i plesao salsu, a onda je Džastin kleknuo pred Hejli i zaprosio je pred svima.

Hejli i Džastin već su bili u vezi koju su dugo skrivali pa zatim prekinuli u avgustu 2016. godine. Tek prije mjesec su se pomirili, ali to im je, čini se, bilo sasvim dovoljno za zaruke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.