ISPOVJEST

Pamela Anderson otkrila pikantne detalje iz svog intimnog života

Avaz.ba

27.7.2018

Za Dazed magazine 51-godišnja Pamela Anderson poznata po naslovnicama Playboyja i ulozi u seriji Spasilačka služba otkrila je svoja iskustva s grupnim seksom.

- Nikad nisam sudjelovala u seksu utroje ili grupnom seksu, a da mogu reći kako je u pitanju bilo pozitivno iskustvo. No, o ukusima se ne raspravlja. Svi moji ljubavnici jednostavno su bili previše ljubomorni. Osim jednog koji je maštao da me vidi s drugom ženom. Zvuči primamljivo, no ja sam preveliki romantik. Ne uživam u seksu bez ljubavi i predanosti. Seks nije samo gibanje ili da se pravimo važni, već je dio intime i dijeljenja tajni- rekla je Pamela Anderson.

Pamela Anderson trenutno je u vezi s Adilom Ramijom s kojim se upoznala u februaru, 2017.  Bila je vjenčana za Rika (Ricka) Salomona, Kid(Roka) Rocka i Tomija Lija (Tommy Lee). Zadnji brak joj je pukao 2015. 

Na pitanje kako se nosi sa svojim statusom seks simbola, Pamela Anderson odgovorila je da nema gore stvari od toga da vas muškarci stave na pijedestal jer vas to izolira i čini usamljenima.

- Kad muškarci misle da ste savršeni, to ih čini nesigurnima, pa traže pažnju negdje drugdje. Ja samo želim šetati, držati se za ruke, ljubiti, smijati se i voljeti. No, neki muškarci strahuju od toga da se prema meni odnose kao prema normalnoj ženi- zaključila je Pamela Anderson.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.