TRADICIONALNA ZABAVA

Pamela Anderson sa starijim sinom bila na Oskar afterpartiju, došla bez trunke šminke

Pamela je u nedavnom intervjuu za Highsnobiety ispričala da su njeni sinovi "bili zgroženi" kad su saznali da je odbacila glamurozna izdanja

Pamela Anderson i Brendon Tomas Li. AP

D. R.

11.3.2024

Pamela Anderson (56) i njen 27-godišnji sin Brendon Tomas Li (Brandon Thomas Lee) privukli su pažnju na Vanity Fair partiju, koji se tradicionalno održava nakon dodjele Oskara.

Glumica je stigla u dugoj haljini cvjetnog uzorka. Kosu je imala raspuštenu te ni ovog puta nije nosila nimalo šminke. Nasmijana je pozirala uz svog sina.

Pamela Anderson i Brendon Tomas Li. AP

Podsjećamo, Pamela Anderson već se neko vrijeme u javnosti pojavljuje bez šminke. Sve je počelo kada se Pamela pojavila u septembru prošle godine na modnoj reviji na Nedjelji mode u Parizu bez šminke. Za CR Fashion Book rekla je da se "osjećala slobodno" tokom tog događaja i da je to učinila "za sve djevojke".

Pamela je u nedavnom intervjuu za Highsnobiety ispričala da su njeni sinovi "bili zgroženi" kad su saznali da je odbacila glamurozna izdanja.

- Moji momci su rekli: 'Mama, moraš imati glam tim.' Moji agenti su me pitali: 'Gdje ti je stilist?' Rekla sam im da znam sama obući haljinu i da mi ne treba neko da mi zakopča bluzu. Bili su zgroženi - prisjetila se. Ipak, ona se i nakon toga nastavila pojavljivati bez šminke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.