DIRLJIVO

Emotivno pismo Nine Badrić: Nikad nisam vidjela smrt koja je bila život

Instagram

Index.hr

3.8.2018

Smrt Olivera Dragojevića veoma je pogodila Ninu Badrić. Dvoje pjevača bili su dobri prijatelji, a Nina ne krije da je Olivera voljela kao člana svoje porodice. Pjevačica se od prijatelja oprostila na komemoraciji u Splitu, a objavila je i nekoliko fotografija na svom Instagramu kao uspomene na nastupe i druženja s Oliverom.

Noćas su Ninu savladale emocije, pa je objavila još jednu fotografiju s podužim opisom u kojemu je opisala ono što osjeća nakon smrti muzičke legende. 

- Nikada u svome životu do sada nisam vidjela smrt koja je bila život. Koliko inspiracije i u ovome i u onome životu. I kada odlaziš, odlaziš u stilu. Svima nama putokaz za sve. Kako biti pošten, dosljedan, dostojanstven, kako trajati, kako ljubiti, kako sačuvati svetinju porodice. Svetinju muzikee. Kako ostati svoj i imati petlje za svoje note do kraja. Nismo falili mi koji slijedimo tvoj put. Nismo. 

Svima prvi sebi zadnji

Kakvo poštenje i dostojanstvo.To se ne more kupit'. Da se čitav grad i svijet okrene i pozdravi te najvećim aplauzom u historiji svijeta.To ne može izrežirati niti najveći reditelj. Ljubav ljudi prema tebi. I da se sva svjetina okrene za tobom i hoda, diše i ide gdje god da ideš ti. I s mora i s kopna. I da... sve ovo more stvarno je samo za tebe bilo i ostalo. Nikada u svome životu do sada nisam vidjela smrt koja je bila život. Nikada do tebe. OLIVER", napisala je Nina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.