POSJETA

Megan će se u tajnosti sresti s ocem da bi ga ušutkala

Tomas i Megan Markl

Avaz.ba

9.8.2018

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (Meghan Markle, 37) planira posjetiti svog oca Tomasa Markla (Thomas, 73) sljedeći mjesec da bi izgladili svoju svađu, tvrde britanski mediji. 

Naime, loši odnosi između njih traju od njenog vjenčanja 19. maja, kada Tomas nije došao opravdavši se srčanim udarom i operacijom.

No, navodno je sve izmislio nakon što je osramotio kćerku prodavši svoje fotografije prije njene svadbe, a ni dalje ne staje s medijskim istupima, pa Megan to želi zaustaviti što prije. Vojvotkinja od Saseksa planira tajni put u Ameriku sljedeći mjesec te će tada otići ocu u meksički grad Rosarito.

- Mjesto i tačni datum su nepoznati zbog dobrobiti Megan i Tomasa. Ovo je osjetljivo vrijeme za njih oboje, no namjera je da konačno izglade svoj odnos - tvrde britanski mediji.  

Megan je, kako kažu izvori iz Kensingtonske palače, nedavno rekla da ju je otac osramotio i povrijedio govoreći o pokojnoj princezi Dajani (Diana). 

Ispričao je za ''Daily Mail'' kako kraljevska porodica tretira Megan na način koji majka njenog muža, princa Harija (Harry, 34) ne bi odobrila.

- Princeza Dajana je promijenila kraljevsku porodicu, no nije bila savršena. I dalje je bila jedna od njih. Mislim da će ih Megan uvesti u 21. stoljeće ako joj dopuste - rekao je Tomas. 

Komentirao je i odnos s kćerkinim mužem, princem Harijem.

- Ne marim ako Hari više nikad ne progovori sa mnom. Preživjet ću - istaknuo je bivši majstor rasvjete na filmskim setovima. 

Uprkos svemu, Megan i kraljevska porodica smatraju da nema smisla da ignoriraju Tomasa te da ga bivša glumica ne smije isključiti iz svog života.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.