UŽIVA

Danijela Martinović nikad sretnija provodi vrijeme u ugodnom društvu

Danijela Martinović

Story.hr

9.8.2018

Vedra Splićanka Danijela Martinović ljeto provodi u Zagrebu, a čini se kako pjevačica nikad nije bila sretnija. Recept za sreću podijelila je sa svojim fanovima na Instagram profilu citirajući Henrija H. Baklija (Henry H. Buckley). 

- Održavajte misli na pravom putu jer, kako mislite, tako i jeste. Misli su stvari, stoga mislite samo ono zbog čega će svijet postati boljim, a vi se nećete stidjeti - napisala je ispod fotografije s Gornjeg Grada, gdje se kasnije našla u ugodnom društvu, u društvu najstarijeg uličnog pjevača u Zagrebu. Ne sumnjamo u to da je pjevačica zapjevala s gospodinom.



Simpatična Danijela je za Story.hr još u martu rekla kako marljivo radi na novom albumu koji bi uskoro trebao i izaći. A iako je često naporan, za vedru Splićanku rad je ipak najbolja terapija.

- Ja zapravo stalno nešto spremam, smišljam i radim, bez toga bih definitivno umrla. Neke stvari se rade pa stoje u ladici dok za njih ne dođe vrijeme, ali radim na puno različitih polja - rekla nam je tada Danijela te se prisjetila putovanja koje joj je promijenilo život.

Radilo se o putovanju u Nepal, a, kako nam je rekla, u planu joj se tamo vratiti. 

- Toliko je jako utjecalo na mene da planiram ponovno otići u oktobru jer još jednu lekciju nisam usvojila - otkrila je i dodala kako, osim uživanja, meditira te radi na postizanju unutrašnjeg mira.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.