POZNATI

Dženifer Lopez u top formi: Ni na godišnji odmor ne ide bez svojih tegova

Instagram

24sata.hr

10.8.2018

Četrdesetdevetogodišnja latino pjevačica i glumica Dženifer Lopez (Jennifer) godišnji odmor provodi u Italiji. S dečkom Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez) i prijateljima plovi morem na luksuznoj jahti. U jednom trenutku odlučila je da je dosta izležavanja te je uzela tegove u ruke i počela vježbati na palubi. 


Paparaci su je snimili kako s grčem na licu naporno diže tegove od sedam kilograma iznad glave, dok je Aleks sjedio iza nje. Poznato je da Dženifer većinu slobodnog vremena provodi u teretani da bi i dalje bila u formi, pa je čak i svoj 49. rođendan proslavila trenirajući.

Iako je Lopez prije deset godina rodila blizance, i dalje ima zavidno tijelo i ravan trbuh. Godišnji odmor provodi aktivno, a jedne je vesele noći na italijanskom otoku Kapri zaplesala i zapjevala na stolu u restoranu. Njen dečko fasciniran je, kako kaže, količinom energije kojom se Lopez može pohvaliti.


Let’s get loud in Capri 🇮🇹

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

- Neki dan je Aleks bio s druge strane travnjaka, nešto sam mu odnijela i otrčala nazad. Rekao mi je: ''Trčiš kao 25-godišnjakinja.'' Nisam usporila tempo, ali kada me tijelo počne boljeti, bit će drugačije - izjavila je pjevačica koja trenira i boks. 

Par je u vezi više od godinu te se zajedno dobro zabavljaju. To dokazuje fotka na kojoj Aleks doslovno grize Dženifer za ruku, što njoj očito nije zasmetalo.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.