POZNATI 49. rođendan proslavila trenirajući na jahti u Italiji

Dženifer Lopez u top formi: Ni na godišnji odmor ne ide bez svojih tegova

24sata.hr
10.08.2018 16:35

Foto: Instagram

Četrdesetdevetogodišnja latino pjevačica i glumica Dženifer Lopez (Jennifer) godišnji odmor provodi u Italiji. S dečkom Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez) i prijateljima plovi morem na luksuznoj jahti. U jednom trenutku odlučila je da je dosta izležavanja te je uzela tegove u ruke i počela vježbati na palubi. 

Paparaci su je snimili kako s grčem na licu naporno diže tegove od sedam kilograma iznad glave, dok je Aleks sjedio iza nje. Poznato je da Dženifer većinu slobodnog vremena provodi u teretani da bi i dalje bila u formi, pa je čak i svoj 49. rođendan proslavila trenirajući.

Iako je Lopez prije deset godina rodila blizance, i dalje ima zavidno tijelo i ravan trbuh. Godišnji odmor provodi aktivno, a jedne je vesele noći na italijanskom otoku Kapri zaplesala i zapjevala na stolu u restoranu. Njen dečko fasciniran je, kako kaže, količinom energije kojom se Lopez može pohvaliti.

Let’s get loud in Capri 🇮🇹

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

- Neki dan je Aleks bio s druge strane travnjaka, nešto sam mu odnijela i otrčala nazad. Rekao mi je: ''Trčiš kao 25-godišnjakinja.'' Nisam usporila tempo, ali kada me tijelo počne boljeti, bit će drugačije - izjavila je pjevačica koja trenira i boks. 

Par je u vezi više od godinu te se zajedno dobro zabavljaju. To dokazuje fotka na kojoj Aleks doslovno grize Dženifer za ruku, što njoj očito nije zasmetalo.

NA VRH