PJEVAČICA

Pink prekinula koncert zbog djevojčice u publici

Djevojčica izgubila majku

Arhiv

Story

23.8.2018

Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice Pink na svom je koncertu u Brizbejnu učinila neočekivan potez i zaustavila koncert zbog fana u publici. 

Naime, 14-godišnja djevojčica u rukama je držala transparent na kojem je pisalo: ''Moje ime je Li (Leah) i imam 14 godina. Prošlog sam mjeseca izgubila svoju prekrasnu mamu. Voljela bih zagrljaj... Molim te.'' Ona je na Pinkin koncert trebala ići sa svojom majkom, no, nažalost, ona je preminula prije koncerta. 

Pink je bila toliko dirnuta time što je vidjela, da je prvo naglas pročitala šta piše na transparentu, a zatim se spustila među publiku i snažno zagrlila ovu djevojčicu. Nakon toga se 38-godišnja pjevačica potpisala djevojčici na ruku i uslikala s njom nekoliko fotografija prije negoli je nastavila koncert. 

- Jako sam plakala, a zatim mi je Pink rekla: ''Nemoj plakati, jako si lijepa. Sve će biti dobro'', ispričala je djevojčica stranim medijima i dodala kako je Pink nevjerovatno draga i simpatična. 

Budući da je Pink i sama majka te ima dvoje djece, nije ni čudno da je toliko dirnula poruka mlade djevojke koja je prerano ostala bez majke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.