PROMOCIJE

Indira Forza proslavila rođendan i predstavila novi album

Mislim da je ova večer bila idealna i za predstavljanje dueta s Alenom Islamovićem. Sam naziv pjesme sve govori jer ovo je „Moje vrijeme”, poručila je pjevačica

Forza: Odlučila sam ugoditi sebi i svojoj publici. (Foto: Stjepan Dolenec)

E. S.

16.9.2018


Popularna hrvatska pjevačica Indira Forza proslavila je 45. rođendan na najbolji mogući način. Harizmatična pjevačica je iste večeri predstavila i prvi samostalni album na kojem se nalazi trinaest pjesama, od toga dvanaest koje autorski potpisuje kao tekstopisac.  

Na albumu je sarađivala s nekoliko autora, a to su Branimir Mihaljević, Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Domagoj Perišić. 

 „Jako sam sretna, ispunio se moj san, u rukama imam Valkiru. Ona je zapravo ispunjenje mojih muzičkih želja i baš sam odlučila ugoditi sebi i svojoj publici. Proteklih dvanaest mjeseci je bilo kao vožnja rolerkosterom, fenomenalno putovanje puno uzbuđenja, iznenađenja, jakih emocija, isčekivanja. Mislim da je ova večer bila idealna i za predstavljanje dueta s Alenom Islamovićem. Sam naziv pjesme sve govori jer ovo je „Moje vrijeme” - poručila je Indira.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.