NOVOSTI

Indira Forza objavila novi hit "Prvi se pamti"

Spot potpisuje Sandra Mihaljević, a sniman je u Baškoj Vodi

Indira Forza: Pjesma za kraj uspješne godine. Promo

Avaz.ba

2.12.2019

Gorko-slatke uspomene koje svi nosimo u duši tema su novog hit-singla ''Prvi se pamti''. Ljubavna pjesma u kojoj će se svi moći pronaći poklon je Indire Forze za kraj njene vrlo uspješne godine. Riječi koje dotiču napisala je Indira, a muziku potpisuje hitmejker Branimir Mihaljević.

Ovom pjesmom želim zagrijati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mjesecu slavlja i veselja - poručila je Indira Forza. 

Moderan ritam novog singla potvrđuje kako Indira ne odustaje od svog prepoznatljivog zvuka koji je postavila već na njenom prvom samostalnom albumu ''Valkira'', a koji je ove godine osvojio nominaciju za prestižnu muzičku nagradu Porin. 

Nakon pjesme „Greška u genu“, koja je pokazala kako Indira ide u korak s produkcijskim trendovima, novi singl „Prvi se pamti“ fuzija je onoga što Indiru predstavlja već godinama. 

- Volim istraživati muziku, igrati se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvijek sve naše ideje realizira pomičući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspjeha, mnogobrojnih koncerata i sreće - naglasila je Indira.  

Spot potpisuje Sandra Mihaljević, a sniman je u Baškoj Vodi.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.