LJEPOTICE

Oproštaj od sunca, mora i plaža

Tea Bošković, prije selidbe u Zagreb, provodi vrijeme u Dubrovniku

Bošković: Uskoro se seli u Zagreb

Piše: N. AJNADŽIĆ

18.9.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Dok se odbrojavaju posljednji dani ljeta, poznate ljepotice još borave na nekim od plaža, dok su se one druge već posvetile poslovnim obavezama.  

Haljina ili kupaći 

Zanosna Mostarka Tea Bošković, koja će se uskoro preseliti u hrvatsku prijestonicu, sunčane dane provodi u Dubrovniku, i to, sudeći prema objavama na Instagramu, s novim dečkom.

Na njene fotografije, bilo da je u haljini ili u kupaćem kostimu, malo ko ostane ravnodušan, a lijepa Tea ne libi se pokazati svoje atribute.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković, nakon kratkog boravka u Beogradu, pobjegla je u topli Split, gdje je spojila ugodno s korisnim. Osim uživanja, napravila je i fotošuting za brend koji proizvodi farmerice, a time se pohvalila na Instagramu. Uz fotografiju na kojoj pozira na stijenama, Hana je napisala:

- Ko kaže da se trudom i radom ne možeš popeti na najviše vrhove sudbine? Vjerujem u sebe i znam da mogu, šta mi još treba? Malo sreće.

Hrvatska glumica i rediteljica Jelena Veljača u posljednje vrijeme itekako je naporno radila na novom TV ostvarenju “Pogrešan čovjek”, čiju režiju potpisuje. Uoči premijere serije u Zagrebu prije dva dana, Veljača je iskoristila vikend za odmor u Dalmaciji, koji joj je, kako je sama napisala na društvenim mrežama, trebao.

- Kad imaš prijatelje i kremu za sunčanje, imaš sve – napisala je Veljača ispod jedne od fotografija koje je objavila na Instagramu.

Njena prijateljica i saradnica na posljednjem projektu, glumica Bojana Gregorić-Vejzović nije bila te sreće. Bojana je na moru bila sredinom prošlog mjeseca, ali se na zagrebačkoj premijeri serije pojavila svježa i odmorna te zablistala u bordo haljini.

Savršena linija

Za Katarinu Grujić, srbijansku pjevačicu, koju su u posljednje vrijeme često povezivali s fudbalerom Ognjenom Vranješom, ljeto definitivno nije gotovo. Septembarske dane provodi na Crnogorskom primorju, na jednoj od budvanskih plaža. Seksepilna Katarinu pokazala je u kupaćem kostimu savršenu liniju i svoje isklesano tijelo, na kojem joj mnoge kolegice sigurno zavide.

Natašin editorijal  

Nataša Borozan, Mostarka sa milanskom adresom, odmarala se krajem avgusta na plažama Crne Gore, ali i u Sardiniji, a sada je zauzeta poslovnim obavezama. Već je u Napulju snimila editorijale i fotošutinge za novu kampanju, mada nije precizirala o čemu je riječ. Borozan je najpoznatija po saradnji s vrhunskim svjetskim dizajnerom Majklom Krosom (Michael).

Promjena sredine

Bosanskohercegovačka manekenka Ana Marija Jurišić vrijedno priprema povratak na modnu scenu. Protekli vikend ipak je provela u srbijanskoj prijestonici, gdje je pobjegla od svakodnevnih obaveza i uživala u privremenoj promjeni sredine.

S druge strane, hrvatska violončelistica Ana Rucner spojila je, također, ugodno s korisnim. Dane provodi na Braču upijajući miris mora i svježine. Osim toga, imala je i nastup na otvorenom, na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.