ISKRENO

Princ Hari otvoreno progovorio o strahu od kraljice Elizabete

Riječ je o dokumentarnom filmu koji se snima o britanskoj kraljevskoj porodici i njihovim životima iza zidova palače

Princ Hari u društvu supruge Megan

Story

19.9.2018

Već neko vrijeme svi svjetski mediji bruje o potencijalno kontroverznom dokumentarnom filmu koji se snima o britanskoj kraljevskoj porodici i i njihovim životima iza zidova Bakingemske palače.   

Budući da je palača trenutno prepuna kamera, svi spontani trenuci koji se dogode unutar nje, a nismo ih navikli vidjeti, ostanu zabilježeni. Prezentacija i strogo držanje koje kraljevska porodica ima u medijima trebala bi biti razbijena određenim kadrovima iz filma koji su spontano snimljeni. Tako se tokom snimanja dokumentarnog filma princ Hari (Harry) spontano obratio ugostiteljima koji su stigli s Kariba na poduku o gostoprimstvu i organiziranju javnih događanja. 

- Vi ste više u Bakingemskoj palači nego što sam ja ikada bio, a tu ste tek dvije sedmice. Jeste li već naletjeli na kraljicu? Ako slučajno naletite na nju na hodniku, nemojte paničariti. Znam da hoćete. Svi se uspaničarimo - rekao je nasmijani princ Hari.

Premijera dokumentarnog filma "Queen of the World" bit će prikazana 25. septembra, a datum drugog dijela još nije poznat. Koliko se zna, u filmu će biti uvršteni i snimci iz privatne kolekcije kraljevske porodice koji do sada nikada nisu bili dostupni javnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.