ZANOSNA DAMA

Karmen Elektra - gospodarica seksepila

Priznala da je u 27. godini povećala grudi, ali danas se zbog toga kaje

Karmen Elektra

Piše: Lejla KARAHMET-PUJAGIĆ

24.9.2018

Modni fotograf Eli Rasel Linec (Russell Linnetz), nakon Lejdi Gage (Lady), nedavno je potpuno razodjenuo i Karmen Elektru (Carmen Electra, 46).

Prije dvije godine američki model i glumica izjavila je u jednom intervjuu da se najbolje osjeća kada pozira naga

Bivša zvijezda serije "Baywatch“ pokazala je da i dalje ima savršeno tijelo, a zlobne tračeve o estetskim operacijama vješto ignorira. Elektra je davno priznala da je u 27. godini povećala grudi, ali danas se zbog toga kaje.

Seks-bomba

- Holivud zna biti vrlo okrutan. Neki ljudi iz filmske industrije na početku karijere govorili su mi da ću teško uspjeti u ovom poslu ako ne odradim neke korekcije na sebi - izjavila je.

Neukrotiva Karmen Elektra karijeru je započela kao plesačica, nastavila kao striptizeta, „Playboy“ zečica i glumica. Proglašena je i jednom od najzanosnijih dama devedesetih godina. Kada je posljednji put krasila naslovnu stranu magazina FHM, postala je najstarija dama koja se našla na tom mjestu otkad postoji ovaj časopis. Starosna diskriminacija magazina nestala je onog trenutka kada se smeđokosa seks-bomba skinula i nasmiješila ispred kamere, pokazavši da još nije za bacanje.

- Godine su mi donijele samopouzdanje i sada se u svojoj koži osjećam prijatnije nego prije deceniju i po, kada sam u crvenom kupaćem kostimu trčkarala sa spasilačkom bovom po plaži. Manje sam nervozna i zbog toga smatram da sam seksepilnija. Tajna ljepote jeste u prihvatanju vlastite ličnosti. Volim kada me slikaju nagu jer tada postajem dio muških fantazija. To mi imponira - otkrila je tom prilikom

Pet mjeseci

Karmen iza sebe ima dva propala braka. S bivšim košarkašem Denisom Rodmanom (Dennis) vjenčala se u Las Vegasu prije 20 godina. Brak nije slavno završio, jer je Denis nakon samo devet dana izjavio da je bio pijan tokom ceremonije te je zatražio poništenje braka. Zajedno su izdržali pet mjeseci.

Nakon Rodmana, bila je u ljubavnoj vezi s članom žirija britanskog šoua „X Factor“ Sajmonom Kovelom (Simon Cowell).

Godine 2003. udala se za gitaristu Dejva Navara (Dave Navarr). Međutim, nakon četiri godine braka, i to je okončano, a nakon njega Elektra se nije više udavala.

U privatnom životu Elektri nisu cvjetale ruže, 1998. godine od raka mozga umrla joj je majka, a samo dvije sedmice kasnije izgubila je i stariju sestru Debi (Debbie), koja je umrla od srčanog udara. Koliko je tim gubicima bila pogođena, najbolje govori činjenica da je majku redovno u intervjuima opisivala kao svoju stijenu i prepričavala kako joj je ona uvijek bila podrška dok joj je starija sestra po potrebi mijenjala tu majčinsku figuru.

Muzička karijera zahvaljujući Princu

Zahvaljujući muzičkoj zvijezdi Princu (Prince), glumica pravog imena Tara Lej Petrik (Leigh Patrick) potpisala je prvi ugovor 1991., i to s njegovom izdavačkom kućom „Paisley Park Records“. Za vrijeme muzičke karijere Tara uzima umjetničko ime koje ima i danas - Karmen Elektra.


Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.