USPJESI

Pjesma „Rekao si“ Nine Badrić ruši sve rekorde

U samo nekoliko dana novi singl osvojio je publiku i nemam šta drugo za reći, osim da sam presretna zbog toga, kazala je pjevačica

Badrić: Novi album krajem godine

E.S.

1.10.2018

Koncert popularne hrvatske pjevačice Nine Badrić, koji je zakazan za 24. oktobar u zagrebačkoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, rasprodat je.

Inače, posljednjim singlom „Rekao si“ Badrić je najavila novi album na kojem vrijedno radi već duže vrijeme, a koji bi krajem godine trebao ugledati svjetlo dana.  

Pjesmu „Rekao si“ potpisuje Ante Pecotić, dok je aranžman djelo Predraga Martinjaga i Shalle. Pjesma je vrlo brzo nakon emitiranja stigla na prvo mjesto HR Top40. Spot za ovu baladu snimljen je u Nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje pjevačica, kraljevski ugostili. Ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novog spota koji su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

- Mislila sam da ne može bolje od „Dana i godina“, ali pjesma „Rekao si“ ruši sve rekorde. U samo nekoliko dana osvojila je publiku i nemam šta drugo za reći osim da sam presretna zbog toga - izjavila je Badrić.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.