PRISJETILA SE U društvu najdraže misice

Severina progovorila o prvom susretu s misicom Anicom Kovač

Pjevačica se pohvalila fotografijom te se prisjetila davne 1995. godine

Story
01.10.2018 17:33

Severina u društvu Anice Kovač

Foto: Instagram

Anica Kovač je prije dvije godine Zagreb zamijenila njemačkom adresom i sa suprugom i djecom preselila u Frankfurt.

Bivša Miss Hrvatske i prva pratilja svijeta koristi svaku priliku kako bi se vratila u "Lijepu Našu", ali kada nije u mogućnosti, njene prijateljice dolaze njoj. Tako je i ovoga puta uživala u društvu Severine, koja je poslom stigla u Njemačku. Dugogodišnje prijateljice iskoristile su priliku za zajedničko druženje te su taj trenutak obilježile fotografijom koja je završila na Severininom Instagram profilu. 

Pjevačica se pohvalila fotografijom na kojoj pozira s Anicom te se prisjetila davne 1995. godine: Na današnji dan 1995. pjevala sam na izboru za Miss Hrvatske, na kojem je pobijedila zauvijek najljepša Anica Kovač.

- Kako je dobro vidjeti te opet - napisala je Severina.

Njeni fanovi ubrzo su počeli komentirati kako su prezgodne i kako su zapravo vrlo slične, a fotografija je skupila skoro 30 hiljada lajkova.

Anica je zbog supruga Roberta, koji asistira svom bratu Niki Kovaču, treneru Bajerna, preselila u rodnu Njemačku, a kako nije bila oduševljena idejom preseljenja, tamo je otišla kako bi porodica bila na okupu: 

- Volim svoje i nedostaje mi domovina. Premda sam rođena u Njemačkoj, ona me ne vuče. A ovdje mi hronično nedostaje vegeta! Šalim se. Ne nedostaje mi ništa, jer je uz mene moja porodica, a ona mi je središte svijeta. Ipak, u Zagrebu sam živjela sedam godina u kontinuitetu i tamo sam uistinu pustila korijenje. Sada sam izbačena iz ravnoteže i puštam novo korijenje. Vidjet ćemo koji će se korijen primiti, a koji neće - rekla je svojevremeno Anica za "Večernji list".

Ali, sudeći prema fotografiji, Anica izgleda bolje nego ikada pa možemo reći kako se bivša manekenka vrlo dobro snašla na novoj adresi.

Oglasi

NA VRH