POSAO

Danas su velike svjetske zvijezde, a nekada su se bavili striptizom

Kod nekih je trajala samo vikend, kod drugih nekoliko mjeseci, dok postoje i one koje su se ovim bavile i po nekoliko godina

Instagram

Index.hr

1.10.2018

Zvijezde Čejninga Tejtuma (Channing Tejtum) i Kardi Bi (Cardi B), poznate su po njihovom uspjehu u filmskoj i muzičkoj industriji.

Međutim, prije njihovog pojavljivanja u Holivudu, iza sebe su imale različite poslove koji su im donosili novac.

U ovom slučaju je to bio striptiz. Iako za njihovu “burnu” prošlost mnogi znaju, Čejning i Kardi nisu jedine poznate ličnosti koje su se bavile ovim poslom.

Kod nekih je trajala samo vikend, kod drugih nekoliko mjeseci, dok postoje i one koje su se ovim bavile i po nekoliko godina.

U nastavku otkrijte koje su to zvijezde.

Čenjning Tejtum (Channing Tejtum)

Film “Magični Majk” je baziran na njegovoj priči dok je radio kao striper na Floridi. Na jednom videu koji je dospio u javnost, može se vidjeti Čejning kako pod imenom “Chan Crawford” igra za goste, koji su ni manje ni više – vrlo zadovoljni. Glumac je u jednom intervjuu iz 2011. otkrio da se ne stidi toga i da se ne kaje zbog svojih postupaka. Ipak, nikada se ne bi vratio na ovaj posao.

Lejdi Gaga (Lady Gaga)

Pjevačica je upisala Tisch školu za umjetnost u Njujorku, ali ju je napustila i istovremeno se iselila iz luksuznog doma svojih roditelja. Da bi se izdržavala, radila je kao konobarica preko dana, a noću je igrala u striptiz klubu. Gaga je, kako navode pojedini mediji, počela sa ovim poslom sa 18 godina.

Moja tačka je bila divlja. Nosila bih crnu kožu i igrala uz Black Sabbath, Guns N’ Roses i Fath No More. Pravi rock’n’ roll”- otkrila je pjevačica. 

Kardi Bi (Cardi B)

Hip-hop umjetnica je javno govorila o svom nekadašnjem poslu i koliko možemo vidjeti, nikada je nije bio stid zbog toga. Uz pomoć ovog posla, kojim se bavila 3 i po godine, Kardi je uspjela da plaća račune, stan, ali i da investira u njen cilj da postane ono što je danas.

Kortni Lav (Courtney Love)

Pored pjevanja, glume i vjenčanja sa Kurtom Kobejnom, frontmenom benda Nirvana, Kortni je bila egzotična plesačica. Kako je priznala, posao joj je donosio i do 300 dolara dnevno, što joj je pomoglo da oformi bend Hole.

Kris Pat (Chris Pratt)

Fanovi glumca sigurno znaju da je neko vreme živio u kombiju na Havajima. Pored poslova poput čuvanja djece i košenja trave, Prat je takođe bio i striper.

- Oduvijek sam bio gola osoba. Volio sam da budem go. Bio sa slobodan, pa sam mislio da mogu dobro i da zaradim- rekao je.

Takođe je dodao da su ga jednom platili 40 dolara, kada je igrao na rođendanskoj proslavi njegove bake.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.