ZVIJEZDE

Neri Oksman o Bredu Pitu: Nikad nismo bili u vezi, sretna sam sa svojim partnerom

Atraktivna brineta, pisalo se, nije ga osvojila samo ljepotom nego i inteligencijom, s obzirom na to da, osim što je umjetnica i arhitektica, predaje i na čuvenom MIT univerzitetu

Oksman i Pit: Povezuju ih da su u bili u vezi. Arhiv

Piše: E. B.

9.10.2018

Nakon što se Bred Pit (Brad Pitt) razveo od Anđeline Đoli (Angelina Jolie), svjetski mediji pisali su o novoj ljubavnoj priči, između glumca i lijepe brinete Neri Oksman (Oxman).

Atraktivna brineta, pisalo se, nije ga osvojila samo ljepotom nego i inteligencijom, s obzirom na to da, osim što je umjetnica i arhitektica, predaje i na čuvenom MIT univerzitetu.

No, sve to nije dugo potrajalo, a sada se postavlja pitanje je li ikada išta i bilo među njima.

Neri je proteklog vikenda dala izjavu za “The New York Times”, u kojoj je rekla kako Pit i ona, zapravo, nikad nisu ni bili u vezi i da je ona sretna sa svojim partnerom, investitorom i milionerom Vilijamom A. Akmanom (William Ackman).

To, ipak, ne znači da nije imala lijepe riječi za holivudskog glumca.

- On je jedan od posljednjih Mohikanaca u post-Netfliksovom Holivudu. On povezuje trenutno i bezvremensko, a to i jeste smisao kinematografije – kaže Oksman.

Budući da je Pit poznat po svojoj zaluđenosti umjetnošću te da je čak učio o dizajnu, Neri je rekla da bi voljela s njim sarađivati.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.