NOVI PEH Iz novčanika uzela 200 eura

Natašu Bekvalac pokrala kućna pomoćnica

Novac sakrila u ladici kuhinjskih elemenata ispod escajga

Story.rs
12.10.2018 10:53

Foto: Arhiv

Pjevačica Nataša Bekvalac prijavila je nedavno policiji spremačicu M. Ž., koja joj je iz novčanika ukrala 200 eura.

Poslije svih nemilih događaja koji su joj je zadesili u životu i nasilja koje je, navodno, preživjela od supruga Luke Lazukića, Nataša Bekvalac doživjela je novi peh.

Pjevačica je prije skoro godinu, na preporuku, angažirala ženu koja je čistila njen stan po potrebi, što je uglavnom bilo dva puta sedmično.

Nataša je vjerovala da je žena koju je angažirala za spremanje i čišćenje stana, starosti oko 50 godina, poštena i lojalna, a ispostavilo se da je sve vrijeme ona krala novac iz njenog novčanika i iz stana.

Poslije nekoliko mjeseci od kada je ta žena počela raditi u Natašinom stanu na Dedinju, Nataša je s vremena na vrijeme sumnjala da joj neko krišom uzima novac. Vraćajući film u svojoj glavi, počela je povezivati spremačicu sa sitnim krađama koje su se, sada je već izvjesno, dešavale više puta – ispričao je izvor blizak policiji.

Slučaj koji je Nataša prijavila policiji nije se desio u Beogradu, već u Novom Sadu.

– Nataša je tih dana boravila s bebom u Novom Sadu i pozvala je spremačicu da dođe kod nje da joj sredi stan. Žena je došla i poslije nekoliko sati Nataša je primijetila da joj je nestalo 200 eura iz torbe, gdje je imala još novca. Ona je u novčaniku imala 900 eura, a kada je kasnije pogledala, našla je 700 eura. Nataša je pozvala policiju i prijavila  slučaj - otkriva izvor.

– Policija je brzo došla i saslušala ženu, koja se rasplakala i priznala da je ukrala Nataši tih 200 eura. Pokazala je da ih je sakrila u ladici kuhinjskih elemenata ispod escajga, kao i da je planirala da ih kasnije uzme odatle – otkriva izvor iz policije.

Prema standardnoj proceduri, Nataši Bekvalac u ovom slučaju nije ni potreban advokat jer je sve na Tužilastvu koje postupa po službenoj dužnosti.

NA VRH