ISKRENA

Maya Berović otvoreno progovorila o majčinstvu: Jedva čekam da se ostvarim u toj ulozi

Sigurna da će se to desiti u pravo vrijeme

Maja Berović. Arhiv

Espreso.rs

13.10.2018

Popularna pjevačica otkrila je nekoliko nedoumica u emisiji "Narod protiv". Tu su se našla neka zanimljiva pitanja o njenom mužu, o tome ima li djece i slično..

Mnogi ni ne znaju da Maya ima muža, a oni koji i znaju pitaju se jesu li oni i dalje u braku, s obzirom na to da ga ona medijski ne eksponira niti se on sam eksponira.

Nisam se još razvodila, a nadam se da i neću. Muž je neko ko je stalno uz mene - rekla je ponosno Maya.

Naravno da poslije ovoga slijedi pitanje vezano za djecu, ima li dijete ili planira li ga imati, s obzirom na to koliko je zauzeta u posljednje vrijeme zbog svoje nagle popularnosti koju je stekla proteklih godina.

- Za sada imam samo djecu koju mi je rodila moja snajka, moga brata žena. Jedva čekam da se ostvarim u ulozi majke i sigurna sam da će se to desiti u pravo vrijeme - osmjehnula se Berović.

Mnoge Mayine fanove zanima ima li ona eksplicitnih fotografija, međutim Maya kaže da nema i da ih nikada nije ni imala.

Ja nemam takve fotke, jedine su one kad odem na more pa se fotografiram na plaži, ali mislim da je to sasvim normalno i da to svi rade - otkrila je pjevačica.

Poznato nam je da je Maya uvijek otvoreno pričala o svojim operativnim zahvatima i da se ne stidi toga, jer je za posao kakvim se ona bavi, u nekom životnom dobu, jednostavno neophodna estetska hirurgija.

Generalno se o meni uvijek pisalo svašta, da sam radila svašta nešto. Ja sam generalno tu temu zatvorila, nemam ništa protiv toga, smatram da sve što nikoga ne vrijeđa i ne omalovažava ne može škoditi - završila je Maya.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.