STRAŠNO

Nova povreda: Gianni Apostolski nikako da svane

Bivša voditeljica "Golih vijesti" i sadašnja vlasnica PR agencije u Splitu

Gianni Apostolski. Instagram

Story

15.10.2018

Gianna Apostolski, bivša voditeljica "Golih vijesti" i sadašnja vlasnica PR agencije u Splitu, prije dvadesetak dana doživjela je nezgodu zbog koje je bila prikovana za krevet.

Naime, nogom je zapela za kauč u dnevnom boravku zbog čega je završila kod traumatologa koji joj je imobilizirao nogu i naredio joj mirovanje.

Sada, kada se napokon poveselila da je prislinom mirovanju kraj, Gianna je doživjela novu povredu, na koju se požalila putem društvenih mreža. 

- To se samo meni može dogoditi, da mi zapnu na već slomljeni prst i ponovno ga slome. Živote, robijo. Sad sve ponovo, a već 20 dana pokušavam biti mirna i što manje hodati, a sad kad sam počela lagano hodati, opet ne mogu - požalila se Gianna.

Kao što je ispričala, prvi put kada je doživjela nezgodu, najteže joj je palo upravo mirovanje. 

- Ja sam uvijek u pogonu, u akciji i hiperaktivna i sve mi možeš napraviti, samo me nemoj poleći u krevet da se ne smijem micati, ali to je jedini način da ovo prođe jer na ovom dijelu noge, odnosno, nožnom prstu, gipsa nema, jedino mirovanje i mobilizacija. Poslove i sastanke ću obavljati na električnom romobilu koji imam, ali najbitnije od svega je da nije glava. Noga će proći - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.