Fanovi oduševljeni: Saša Matić iskoristio priliku da pokaže svoje nasljednice

PORODICA Popularni pjevač

Fanovi oduševljeni: Saša Matić iskoristio priliku da pokaže svoje nasljednice Nije odolio tome da svoje nasljednice predstavi javnosti

Popularni pjevač itekako umije da sakrije svoj privatan život, ali nije odolio tome da svoje nasljednice predstavi javnosti.

Jedan od najpopularnijih pjevača na estradi Saša Matić rijetko u medijima govori o svom privatnom životu i porodici, iako i na tom polju ima itekako čime da se pohvali.

U bračnu luku uplovio je prije 15 godina sa Anđelinom, s kojom je kasnije dobio i dvije kćerke – Aleksandru, koja sada ima 14 godina, i Taru, koja ima 11 godina.

Iako nismo često u prilici da zavirimo u privatnost poznatog pjevača, on je jednom prilikom napravio izuzetak i s javnošću poželio da podijeli dirljiv porodični moment, pa je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s kćerkama i suprugom.

- Porodica je kompas koji nas vodi. Ona nas inspirira da dosegnemo velike visine i tješi kada povremeno padnemo - napisao je tom prilikom Saša uz objavljenu fotografiju.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH