BIJESNA

Marija Šerifović se oglasila povodom Lazićeve nesreće: Ostavite čovjeka da na miru vodi svoju bitku

Otkriveno je da je pjevač u trenutku saobraćajne nesreće imao 1,39 promila alkohola u krvi

Marija Šerifović. Arhiv

Alo.rs

25.10.2018

Darko Lazić je prekjučer ujutro doživio tešku saobraćajnu nesreću. U blizini kuće skrenuo je s puta, njegov auto se prevrnuo na krov i potpuno uništio. Vatrogasci su pjevača jedva izvukli i s teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. 

Međutim, ljekari su poslije nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operira jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u vještačku komu. Nakon velike borbe ljekara, uspjeli su da stabiliziraju stanje pjevača, ali i dalje se vodi životna bitka.

Otkriveno je da je pjevač u trenutku saobraćajne nesreće imao 1,39 promila alkohola u krvi, što se tretira kao teško pijanstvo u kojem vozač potpuno gubi koncentraciju i precjenjuje vlastite sposobnosti.

Oko ovakvih ljekarskih nalaza digla se velika prašina u medijima, društvene mreže su se usijale od komentara, a sada se oglasila i njegova kolegica Marija Šerifović, koja je bijesna zbog komentara pojedinaca koji na neprikladan način govore o Darku.

- Prestanite da jedete govna i ostavite čovjeka da na miru vodi svoju bitku. O, da, znamo da pije, o, da, vidjeli ste i da konzumira narkotike i o, da, vozio je brzo i o, da, nije imao dozvolu - i evo odgovara za to! Zadovoljni? Je*em li vam i sjeme i pleme kvarno, umuknite na trenutak - napisala je Marija na Twitteru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.